Sosyal medyada kampanya: Atatürk' hakaret eden Fatih Tezcan tutuklansın

Sosyal medyada kampanya: Atatürk' hakaret eden Fatih Tezcan tutuklansın

Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e düşmanlığıyla bilinen iktidara yakın yazar Fatih Tezcan Atatürk ile ilgili skandal bir paylaşım yapmıştı. 

Sosyal medyada kampanya: Atatürk' hakaret eden Fatih Tezcan tutuklansın
16px
24px
30.10.2019 08:50
ABONE OLgoogle

Daha önce de Atatürk’e hakaret ettiği paylaşımları büyük tepki çeken Tezcan, bu sefer de İktidara yakın Yeni Şafak gazetesinde bulunan bir reklama tepki göstermişti.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da olaya tepki olarak 'Fatih Tezcan tutuklansın' etiketi açıldı. Kullanıcılar, Fatih Tezcan'ın Atatürk ile ilgili sözleri nedeniyle tutuklaması gerektiğini ifade etti. Etiket Twitter'da yükselen konular arasında yer buluyor.

NE OLMUŞTU ?

Yeni Şafak’ın sür manşetinde Atatürk’lü 29 Ekim reklamının bulunmasına tepki gösteren Tezcan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

“‘Cumhuriyet’i getiriyorum’ yalanıyla başa geçtikten sonra Devlet ve Millet düşmanlarına verdiği sözlerin gereği olarak 15 sene Cumhur’dan kaçan, Millet’in Egemenliği’nden rakı bardaklarına sığınan bir İslâm Düşmanını, 3 kuruş için tepenize oturtmaya değer miydi...”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde