Soros, eski sevgisine kaç bin dolar teklif etti?

Soros, eski sevgisine kaç bin dolar teklif etti?

ABD'li milyarder, Brezilyalı eski kız arkadaşı Adriana Ferreyr'in kendisine açtığı 50 milyon dolarlık davadan vazgeçmesi için kaç yüz bin dolar teklif etti?

Soros, eski sevgisine kaç bin dolar teklif etti?
16px
24px
13.03.2012 08:19
ABONE OLgoogle

Dünyanın en zengin girişimcileri arasında yer alan ve yatırımlarıyla konuşulan George Soros, bu kez özel hayatıyla gündeme geldi.

81 yaşındaki işadamının, kendisi aleyhine 50 milyon dolarlık bir dava açan eski sevgilisine, davadan vazgeçmesi karşılığında 250 bin dolar teklif ettiği iddia ediliyor.

31 yaşındaki Brezilyalı aktrist Adriana Ferreyr, New York’un Manhattan semtinde kendisine söz verdiği 1.9 milyon dolarlık daireyi almadığı, psikolojik ve fiziki işkence uyguladığı gerekçesiyle Soros aleyhine 50 milyon dolarlık bir dava açmıştı.

Amerikan basınında yer alan iddialarda Soros’un, avukatı aracılığıyla Ferreyr’in kuzenine bir mail gönderttiği ve davadan vazgeçmesi için eski sevgilisini ikna etmesi karşılığında 250 bin dolar teklif ettiği yer alıyor.

Ferreyr ile Soros’un beş yıl birlikte oldukları, ünlü işadamının sevgilisine almayı vaadettiği daireyi bir başka sevgilisine aldığı da iddialar arasında.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde