Sonunda evlenecekler!

Sonunda evlenecekler!

Hülya Avşar ile işadamı Sadettin Saran, ilişkilerine nikah masasında resmiyet kazandırma kararı aldı. İkilinin bu kararı vermesindeki en önemli etkenlerden biri, her ikisinin de kızının olması.

Sonunda evlenecekler!
16px
24px
12.12.2006 09:46
ABONE OLgoogle

Hülya Avşar ile Fenerbahçe spor kulübü eski yöneticisi, işadamı Sadettin Saran'ın ilişkisinin evlilikle noktalanacağı netleşti! İkilinin yaşadıkları ilişkiyi bugüne kadar açıklamamasının nedeni ise Sadettin Saran'ın Fenerbahçe'nin disiplin kurulunda hakkında yürütülen soruşturma... Saran, kulüpten ihraç edilip edilmeyeceği yönündeki soruşturma nedeniyle Avşar ile ilişkisini açıklamaktan çekinmişti. Ancak Avşar'ın da Saran'ın da gerek dünya görüşleri, konumları, aile hayatına verdikleri önem, gerekse birer çocuk sahibi olmaları; ilişkilerinde evliliği kaçınılmaz kılıyor.

ZEHRA 8, LAL 7 YAŞINDA
Avşar ve Saran'ı nikah masasına oturtacak en önemli neden ise Hülya Avşar'ın 8 yaşındaki kızı Zehra, Sadettin Saran'ın da 7 yaşındaki kızı Lal... Çünkü her iki isim de kızlarının bir aile ortamında büyümelerini istiyor. Ayrıca ilişkilerinin resmiyet kazanmadan devam etmesinin Zehra ve Lal'e zarar vermesinden endişe ediyorlar.

Tarihi henüz netleştirmediler

Yaklaşık dört aydır birlikte olan Avşar ile Saran, kızlarının durumunu da göz önüne aldıklarında evlilik tarihi ile ilgili bir karara varmasalar da; beraberliklerinin nikah masasına taşınmasının zorunlu olduğu konusunda fikir birliğine vardı. Tüm bunların yanı sıra, her ikisi de birbirlerinin eşi olmak için istekli. Geçtiğimiz üç ay içinde birkaç kez İsviçre'de tatil yapan ikili, Zürih yakınlarındaki St. Moritz'e gitmeyi tercih etmişti. Gözlerden uzak tatil yapan aşıklar, İsviçre'ye aynı uçakta gitmişti.

Mehmet çalışkan/Günaydın

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde