Sonuçlanan ihaleler

Sonuçlanan ihaleler

Aralarında 75.Yıl Milas Devlet Hastanesi, Ağrı Belediyesi, Bitlis Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ile Malatya İl Özel İdaresininde bulunduğu kuruluşlar tarafından açılan bazı ihaleleri kazanan firmalar belli oldu.

Sonuçlanan ihaleler
16px
24px
29.09.2010 16:00
ABONE OLgoogle

Buna göre 75.Yıl Milas Devlet Hastanesinin diş protez malzemesi alımı ihalesini 190 lira bedelle, ''Gülsa Tıbbi Cihazlar ve Malzeme Sanayi Ticaret Limited Şirketi'' kazandı.
     15 Temmuz 2010 tarihinde yapılan ihale için 2 firma teklif vermiş, komisyon başkanlığı yaptığı değerlendirme sonucu bu teklifin 1 adedini geçerli saymıştı. 
     
     AĞRI BELEDİYESİ
     
     Ağrı Belediyesinin muayene bacası yapımı için malodi ve bilezik alımı ihalesi 112 bin 400 lira bedelle sonuçlandı.
     Açık ihale usulü ile 16 Eylül 2010 tarihinde yapılan ihaleyi söz konusu bedelle, ''Bişar Karataş'' kazandı.
     İhalede işin başlangıç tarihi 30 Eylül 2010, bitiş tarihi ise 10 Ekim 2010 olarak belirlendi.
     İhale için 1 firma teklif vermiş, bu teklif geçerli sayılmıştı. 
     
     DİĞER İHALELER

     
     Sonuçlanan diğer ihalelerden bazıları ve bedelleri de şöyle:
     ''Bitlis Güzel Sanatlar ve Spor Lisesinin ithal kömür ihalesini 19 bin 750 lira bedelle Barış Serzan İbiş kazandı.
     Sivas Gazi Lisesi Müdürlüğünün kura gıda maddeleri alımı ihalesini 35 bin 300 lira bedelle, Bayramoğlulları Petrol Otomotiv Taşımacılık Gıda ve İnşaat kazandı.
     Malatya İl Özel İdaresinin Arapgir İlçesi 1.ve 2.kat asfalt yapımında kullanılmak üzere elekaltı ve Mıcır malzemesi alımı ihalesini 150 bin lira bedelle Adnan Taşlıdağ kazandı.
     Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığının muhtelif cins ve miktarda elektrik malzemesi alımı ihalesini 173 bin 992 lira bedelle Çok İnşaat Elektriksan ve Ticaret Limited Şirketi kazandı.
     Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 6 kalem donanım malzemesi alımı ihalesini 384 bin 860 lira bedelle Numerus Elektrik Sistemleri ve Teknik A.Ş. kazandı.''
     (Sürecek)

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde