Son saatler: TSK tetikte.. İşte Afrin'de son durum

Son saatler: TSK tetikte.. İşte Afrin'de son durum

TSK sınır hattında tetikte, Özgür Suriye Ordusu da Afrin operasyonuna hazırlanıyor...

Son saatler: TSK tetikte.. İşte Afrin'de son durum
16px
24px
20.01.2018 11:52
ABONE OLgoogle

Türkiye’nin sınır içi ve dışı güvenliğini sağlamak için yapılan Afrin operasyonu hazırlığında sona gelindi.  Fırat Kalkanı Harekâtı’nın devamı niteliğinde olan olası operasyon için Mehmetçik tüm hazırlıklarını tamamladı. Tanklar namlularını Afrin’e çevirdi. Jetler hazır kıta bekliyor.  TSK, operasyonun düğmesine basmak için Ankara’dan gelecek talimatı bekliyor.

ÖSO DA HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Suriye'nin Azez kentinde Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) Afrin operasyonu için hazırlanıyor. Fırat Kalkanı Operasyonu sonrası düzenli orduya geçen ÖSO askerlerinin ellerindeki Türk bayrakları dikkatleri çekiyor.
Türkiye'nin sınır güvenliği için Afrin’e yönelik operasyon sinyalini vermesiyle birlikte Türkiye-Suriye sınırında sıcak gelişmeler yaşanmaya başladı.

TSK, Afrin kırsalında PYD/ YPG terör örgütüne ait mevzileri top atışına tutarken Fırat Kalkanı Harekâtı’nda önemli roller üstlenen Özgür Suriye Ordusu'da (ÖSO) Azez'de operasyona hazırlanıyor.
Fırat Kalkanı sonrası düzenli orduya geçen ÖSO’da Türk bayraklarıyla eğitim yapan askerlerin yürüyüşleri ve hazırlıkları dikkat çekiyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde