Son derbi nefesleri kesecek

Son derbi nefesleri kesecek

Süper Lig'de 2013-2014 sezonunun son derbisinde bu akşam ikinci sıradaki Beşiktaş, lider Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

Son derbi nefesleri kesecek
16px
24px
20.04.2014 08:07
ABONE OLgoogle
Süper Lig'de 2013-2014 sezonunun son derbisinde bu akşam ikinci sıradaki Beşiktaş, lider Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Zorlu karşılaşma öncesi her iki takım da farklı hesaplar içinde

Beşiktaş, Galatasaray'la giriştiği ligi ikinci sırada tamamlayıp Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılma yarışında yoluna kayıpsız devam etmek için Fenerbahçe derbisinden üç puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Siyah-beyazlılar son 5 haftaya girilirken 53 puanlı Cim Bom'un 1 puan önünde bulunuyor. Bu akşamki zorlu karşılaşma, sezonun ilk derbi galibiyetini alma açısından da teknik direktör Slaven Bilic ve talebeleri için büyük önem taşıyor.

FENERBAHÇE REKOR İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR

En yakın rakibi Beşiktaş'ın 12 puan önünde lider durumda bulunan Fenerbahçe, bugünkü karşılaşmadan galibiyetle ayrılıp, şampiyonluğunu ilan etmenin hesaplarını yapıyor. Ersun Yanal ve talebeleri, Beşiktaş maçını kazandıkları taktirde, sezonun bitimine 4 hafta kala şampiyon olan ilk takım unvanını alacak. Ligde en erken şampiyonluğu 1968-69 sezonunda yine F.Bahçe yakalamış ve bitime 3 hafta kala mutlu sona ulaşmıştı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde