Soma yüzünden AKP ile CHP'den yumruklu kavga

Soma yüzünden AKP ile CHP'den yumruklu kavga

Torba yasanın görüşmesi sırasında CHP'li ve AKP'li vekiller arasında yumruklu kavga yaşandı. AK Partili Vekil İlknur Denizli ile CHP'li Özgür Özel arasında kavga çıktı.

Soma yüzünden AKP ile CHP'den yumruklu kavga
16px
24px
10.07.2014 16:03
ABONE OLgoogle
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda "Torba Kanun Tasarı"nın görüşmeleri sürüyor. 

Sona yaklaşılan görüşmelerin bugünkü oturumun da gerilim zirveye tırmandı. 

Komisyonun AKP’li üyeleri ile CHP’li üyeleri arasında yumruklaşma yaşandı. Kavganın sebebi Soma faciası sonrası işçilerle ilgili yapılacak düzenlemenin ardından verilecek ücretler.

CHP'li Vekil Özgür Özel'in iddiasına göre, Başbakan Somalı işçilere 2000 TL maaş verileceği yönünde söz verdi. Ancak  AK partili vekiller böyle bir sözün verilmediği söyledi, brüt olduğunu ifade ettiler.

Tansiyon bu nedenle yükseldi. Ara verildi.

Arada AK Partili Vekil İlknur Denizli ile CHP'li Özgür Özel arasında kavga çıktı. Bu kavganın ardından CHP'li Özel ile AK Partili Feramuz Üstün arasında yumruklu kavga yaşandı.

Feramuz Üstün'ün, CHP'li Özel'in ifadeleri üzerine Özel'e "Bir bayanla nasıl böyle konuşuyorsun?" dedi  ve "yalancısın" ifadeleri ortalıkta dolaştı, iki taraf da birbirlerine ithamlarda bulundu. İthamları yumruklar izledi. CHP'li Özel'in gözlüğü yere düştü.

CHP'li vekiller araya girerek tansiyonu düşürdü. Aranın ardından komisyon tekrar çalışmalara başlayacak.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde