Şok karar! Rüzgar Çetin yeniden hapse mi girecek!

Şok karar! Rüzgar Çetin yeniden hapse mi girecek!

Mahkeme, trafik kazasında polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ün ölümüne neden olan Rüzgar Çetin'in yerel mahkemeden aldığı 6 yıl 3 aylık hapis cezasını kaldırarak 7 yıl 6 ay hapis cezası ile cezalandırdı.

Şok karar! Rüzgar Çetin yeniden hapse mi girecek!
16px
24px
11.01.2017 12:28
ABONE OLgoogle

İstinaf Mahkemesi, yaptığı trafik kazasında polis memuru İsmet Fatih Alagöz'ün ölümüne neden olan Rüzgar Çetin'in yerel mahkemeden aldığı 6 yıl 3 aylık hapis cezasını kaldırarak 7 yıl 6 ay hapis cezası ile cezalandırdı.


İstinaf Mahkemesi, trafik kazasında bir polis memurunun ölümüne neden olduğu gerekçesiyle yargılanan ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in cezasını 7 yıl 6 aya çıkardı.

Rüzgar Çetin daha önceki duruşmada suçlu bulunarak altı yıl üç ay hapis cezasına çarptırılmıştı. 4 Ekim 2016’da denetimli serbest kalan Çetin’in yurt dışına çıkması yasaklanmıştı. Karar 2’ye 1 oy çokluğu ile verilmiş, Mahkeme Başkanı karara şerh koymuştu.

BUNDAN SONRA NE OLACAK?

Rüzgar Çetin için daha önceden verilen ceza 5 yılın üzerinde olduğu için tarafların yargıtay yolu açık. Avukatların verilen cezaya itirazda bulunmaları beklenirken, Çetin için tutuksuz yargılanma sürecinin devam edeceği öğrenildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde