Şok! Via GYO borsa kotundan çıkarıldı

Şok! Via GYO borsa kotundan çıkarıldı

Mayıs ayında halka arz edilen Via GYO'nun borsa kotundan çıkarıldığı duyuruldu.

Şok! Via GYO borsa kotundan çıkarıldı
16px
24px
27.07.2016 09:03
ABONE OLgoogle
Bünyesinde bulunan Viaport Asia, Viaport Marina, Viaport Venezia ve Vialand ile alışveriş, eğlence, konaklama ve marina hizmetleri sektörlerinde hizmet veren Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ payları borsa kotundan çıkarıldı. Halka arz fiyatı 13.6 TL olan şirket hisseleri halka arzdan bu yana yüzde 8.8 geriledi.

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamasında "Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) dün haftalık bülteninde duyurulan kararı ile Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin payları borsa kotundan çıkarılmıştır."bilgisi paylaşıldı. 

SPK'nın haftalık bülteninde, şirket paylarının mevcut durumda borsada halka arz fiyatı olan 13.60 TL ve geri alım garantisi verilen fiyat olan 14 TL'nin altında işlem gördüğü dünkü kapanış fiyatının 12.40 TL olduğu ve çok sığ bir piyasasının bulunduğu belirtildi.

Via GYO yüzde 25 hissesini 5-6 Mayıs'ta halka arz etmiş ve bu yılın ilk yarısında sınırlı sayıdaki halka arzlar arasında yer almıştı.  
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde