Skandala bak! Uçağa biletsiz yolcu nasıl bindi...

Skandala bak! Uçağa biletsiz yolcu nasıl bindi...

Onur Havayolları'nın İstanbul-Antalya seferini yapacak uçağının kalkışından önce uçakta bir yolcu fazla olduğu belirlendi. Ekiplerin dikkati ile yakalanan şahıs, polis tarafından gözaltına alındı.

Skandala bak! Uçağa biletsiz yolcu nasıl bindi...
16px
24px
08.01.2018 13:14
ABONE OLgoogle

Atatürk Havalimanı'nda zaman zaman yaşanan uçağa kaçak yolcu binmesi olayı bugün bir kez daha tekrarlandı. Havalimanındaki güvenlik noktalarını aşarak uçağa kadar gelen bir şahıs, son anda farkedildi.

Airporthaber'e gelen bilgilere göre, olay bu sabah saat 09.00'da İstanbul-Antalya seferini yapacak Onur Havayolları uçağında yaşandı. İddiaya göre, uçak kalkış öncesi yolcu alımını yaptı ve sefer için hazırlıklarını tamamladı.

Bütün yolcuların uçağa alınmasından sonra ekipler uçakta yolcu sayımı gerçekleştirdi. Ancak sayımda bir yolcu fazla olduğu anlaşıldı. Kısa süre sonra o kişinin, bileti olmaksızın uçağa binen bir şahıs olduğu tespit edildi.

Ekipler tarafından havalimanı emniyetine bilgi verildi. Polis, uçağa kaça yollarla binen şahsı gözaltına alarak Havalimanı Şube Müdürlüğü'ne götürdü.

Olayla ilgili incelemenin devam ettiği kaydedildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde