Skandal üstüne skandal... Kâbe’yi de yemişler

Skandal üstüne skandal... Kâbe’yi de yemişler

Tokat’taki Kuran’lı pastadan önce de Tekirdağ’da Kâbe pastası kesilmiş.

Skandal üstüne skandal... Kâbe’yi de yemişler
16px
24px
24.04.2015 04:52
ABONE OLgoogle
Tokat’ın Zile ilçesinde müftülüğün Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde üzerinde Bakara Sûresi bulunan Kuran şeklinde bir pasta kesmesinin ardından Tekirdağ’da da hac ve umre organizasyonu yapan bir şirketin 2013 yılında AKP İl Başkanı Ahmet Kambur’un da katılımıyla Kâbe şeklinde pasta kestiği ortaya çıktı.

‘Bakara’yı pasta yapıp yemişler!

Tokat’ın Zile ilçesinde Kuran şeklinde pasta kesilmesi, Üsküdar’da Kâbe maketi, Tuzla’da Hicret parkuru yapılmasının ardından Tekirdağ’da da Kâbe şeklinde pasta kesildiği ortaya çıktı.

Haberimsen gazetesinden Ali Osman Önder’in haberine göre, 2013 yılında hac ve umre organizasyonu düzenleyen bir firmanın açılışında dönemin Tekirdağ AKP İl Başkanı, eski Tekirdağ AKP Milletvekili ve AKP il yönetim üyesi Ahmet Kanbur, eski Hayrabolu AKP Belediye Başkanı aynı zamanda Tekirdağ Yeşilay Şube Başkanı Şenol Çelikayar ve firma sahibi Ramazan Özsarı’nın katılımıyla Kâbe şeklinde pasta kesildi.

‘Reklam malzemesi’

Habere göre kutsal değerlerin reklam malzemesi yapılamayacağını belirten yurttaşlar “Kuran’lı pasta, Üsküdar’da kıble, Tuzla’da Hicret yürüyüşü derken şimdi de Müslümanların Kâbesi reklam malzemesi haline getiriliyor.

Cahiliye döneminde putperestlerden farkı olmayan rezaletler son bulmalı. Dinimiz kimsenin tekelinde ve oyuncağı değil. Kutsal değerlerimiz siyasi çıkarlara alet edilmemesi gerekirken bugün birileri dini değerleri referans alarak dinde olmayan hurafelerle ortalarda dolaşıyor” ifadelerini kullandı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde