Skandal: Erbil kuliste çıplak dolaştı, Tilbe programı terk etti!

Skandal: Erbil kuliste çıplak dolaştı, Tilbe programı terk etti!

Ünlü şovmen, önceki gün çekimleri başlayan Çarkıfelek programının kulisinde konuklarının odasına iç çamaşırsız, bornozunun önü açık şekilde girince olay çıktı.

Skandal: Erbil kuliste çıplak dolaştı, Tilbe programı terk etti!
16px
24px
18.06.2015 15:33
ABONE OLgoogle
Mehmet Ali Erbil, önceki gün Star TV'de başlayacak 'Çarkıfelek' programının çekimleri için Kağıthane'deki TVS Stüdyoları'ndaydı. İlk programına Yıldız Tilbe ve Rober Hatemo'yu konuk eden şovmenin bir skandala imza attığı iddia edildi.

Posta gazetesinden Suna Akyıldız'ın haberine göre, saç ve makyajını tamamlanan Tilbe, Hatemo ile sohbet ederken, içeri Erbil girdi. Üzerinde robdöşambr vardı. Dans etmeye başlayan Erbil'in önü açıktı. İddiaya göre Erbil'in iç çamaşırı yoktu. 

ÖYLE GÖRÜNCE ÇILDIRDI

Erbil espriler yapıp şarkı söylerken Yıldız Tilbe çıldırdı. Erbil'e yüksek sesle "Sen ne biçim bir adamsın.? Karşıma böyle çırılçıplak çıkamazsın. Ahlaksız. Çoçuğun var, torunun var" diye bağırdı. Kulisten söylenerek çıktı. Robert Hatemo ile birlikte programı terk etti. 

ERBİL: SAYGISIZLIK YAPMADIM

Erbil, program ekibine "Her şey şakaydı. Bir saygısızlık yapmadım.Yıldız olayı büyüttü" dedi. Tilbe olaydan sonra kimsenin telefonlarına çıkmadı. 

İBO'YU DA AFFETMEMİŞTİ

Tilbe, 2009'daki İbrahim Tatlıses'in atv'deki şovuna katılmıştı. İbo'nun şarkısını kesmesi üzerine sinirlenmiş, ağır sözler sarfederek yayını terk etmişti.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde