Siyah ince topuk ofiste kadının güvenini artırıyor

Siyah ince topuk ofiste kadının güvenini artırıyor

Forbes'in yaptığı araştırmaya göre, siyah ince topuklu ayakkabı iş kadınlarının çaba harcamadan çekici görünmesini sağlıyor.

Siyah ince topuk ofiste kadının güvenini artırıyor
16px
24px
26.10.2009 08:58
ABONE OLgoogle

Araştırmaya göre bu nedenle siyah ince topuklu ayakkabı ise, şık ofis modasını yaratan kadınların olmazsa olmazı.

Araştırmada, siyah ince topuklu ayakkabının, kadınların evden çıkarken, “Acaba doğru ayakkabı mı” sorusuna vakit harcamadan “Kesinlikle doğru” yanıtını alabileceği bir tercih olduğu vurgulandı. Aslında gece kıyafetini tamamlayacağı düşünülen bu ayakkabılar işyerinde de seksi ve şık görünmenin anahtarı.

Bu ayakkabıları seçerken farklı noktaları göz önünde bulundurmak gerektiği de anlatılırken, “Seçilecek ayakkabı ince çizgilere sahip olmalı. Kaliteli deriden imal edilmiş, ayak rahatlığı, topuk yüksekliği ve kullanılan tabanlığa dikkat edilmeli. Böylece yüksekten korkmadan güvenli ve kendinden emin yürünebilir” denildi.

Araştırmada Manolo Blahnik's Tuccio stilinin diğer topuklu ayakkabı üreticilerinden daha zekice detaylara sahip olduğu da vurgulanırken, ayakkabılar üretilirken bacağı daha uzun gösterecek göz yanılmalarına başvurulduğu da belirtildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde