Sivas'ta Damat'ı Bakan Yılmaz açtı

Sivas'ta Damat'ı Bakan Yılmaz açtı

Damat Tween ve D’s Damat markalarını bünyesinde bulunduran Orka Group yurt içi ve yurt dışında mağaza sayısını artırmaya devam ediyor.

Sivas'ta Damat'ı Bakan Yılmaz açtı
16px
24px
25.04.2012 13:19
ABONE OLgoogle

Damat Tween ve D’S Damat markalarını bünyesinde bulunduran Orka Group yurt içi ve yurt dışında mağaza sayısını artırmaya devam ediyor.

Ülke genelinde 118 mağaza sayısına ulaşan D’S Damat, Sivas açılış törenine il ve ülke geneli siyaset, ekonomi ve devlet erkânlarından önemli isimler katıldı.

Görkemli bir törenle yapılan mağaza açılışını Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz gerçekleştirdi.

Yurt genelinde geniş bir coğrafyaya yayılan D’S Damat markası erkek giyim farkını şimdi de Sivas’lı moda severlerin beğenisine sunuyor. 185m2 karelik mağaza kapasitesiyle, İlkbahar/Yaz 2012 Koleksiyonunun birbirinden farklı ve özel tüm parçalarının görücüye çıktığı Sivas mağazası hem Bakan Yılmaz’dan hem de diğer tüm katılımcılardan tam not aldı.

Açılış konuşmasında markanın Sivas ekonomisine, dolayısıyla da ülke ekonomisinin gelişmesine büyük katkıları olacağına inancını belirten Bakan Yılmaz, hayırlı olsun dilekleriyle kurdelayı kesti. Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Habip Soluk’la mağazayı gezip ürünleri tek tek inceleyen Bakan Yılmaz, koleksiyon hakkında övgü dolu sözler söyledi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın yanı sıra, milletvekilleri Hilmi Bilgin ile Ali Turan, Sivas Valisi Ali Kolat, Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, Sivas Belediyesi Başkanvekili Orhan Demirok’un de katıldığı açılış büyük ilgi gördü.

Protokol listesi:
MİLLİ SAVUNMA BAKANI:  İSMET YILMAZ
ULAŞTIRMA BAKANLIĞI MÜŞTEŞARI: HABİP SOLUK
MİLLETVEKİLLERİ: HİLMİ BİLGİN, ALİ TURAN
SİVAS VALİSİ: ALİ KOLAT
SİVAS BELEDİYESİ BAŞKANVEKİLİ: ORHAN DEMİROK
EMNİYET MÜDÜRÜ: AHMET KEMAL SEYHAN
İL JANDARMA KOMUTANI: KD. ALBAY ALİ TAŞ
GARNİZON KOMUTANI: TUĞGENERAL MUSTAFA İLTER
VALİ YARDIMCISI: VEYSEL ÇİFTÇİ
İL MÜFTÜSÜ: YUSUF ŞAHİN
AK PARTİ İL BAŞKANI: BURHANETTİN KURU
SİVAS ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI BAŞKANI: BEŞİR KÖKSAL
ZİRAAT ODASI BAŞKANI: DURMUŞ ŞEKER
İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI: SEDAT ÖZATA

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde