Şişli Belediyesi'ndeki cinayete 7 gözaltı

Şişli Belediyesi'ndeki cinayete 7 gözaltı

Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın öldürülmesi olayıyla ilgili gözaltına alınanlar arasında azmettirenler de var

Şişli Belediyesi'ndeki cinayete 7 gözaltı
16px
24px
19.08.2016 06:21
ABONE OLgoogle
Şişli Belediyesi İmar ve Şehircilikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Cemil Candaş'ın öldürülmesi olayıyla ilgili aralarında azmettirenlerinde olduğu 7 kişi gözaltına alındı.

Şişli Belediyesi'nin yeni hizmet binasında bir ay önce silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Şişli Belediyesi İmar ve Şehircilikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Cemil Candaş cinayeti ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. 

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince sürdürülen soruşturmada, cinayeti azmettirdikleri iddia edilen kişilerinde arasında yer aldığı 7 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın devam ettiği ve gözaltı sayısının artabileceği belirtildi. 

TETİKÇİ YAKALANMIŞTI

Olay, Şişli Belediyesi'nin Darülaceze Caddesi üzerinde bulunan yeni hizmet binasında bir ay önce meydana gelmişti. Saat 15.30 sıralarında içeri giren silahlı saldırgan, Cemil Candaş'a silahlı saldırı düzenleyerek öldürmüştü. Olayın ardından yakalanan tetikçi Şenol Ş. tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
Habertürk
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde