Silvan Barajı'nda patlama! Çok sayıda yaralı var

Silvan Barajı'nda patlama! Çok sayıda yaralı var

Silvan Barajı'na ait tünelde henüz tespit edilemeyen bir nedenden dolayı patlama meydana geldi. Patlamada çok sayıda yaralı olduğu belirtildi.

Silvan Barajı'nda patlama! Çok sayıda yaralı var
16px
24px
21.04.2015 10:25
ABONE OLgoogle
Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nde Silvan Baraj su aktarım tünelinde bugün metan gazının sıkışması nedeniyle meydana geldiği belirtilen patlamada 5'inin vücudunda yanıklar, 7'sinin de gazdan etkilenerek 12 işçinin yaralandığı bildirildi.

Vücudundaki yanıklar nedeniyle durumu ağır olduğu belirtilen Ömer Çetinkaya, Silvan Devlet Hastanesi'ndeki ilk tedavisinin ardından helikopterle, diğer yanık olan yaralılar, Deniz Yıldız, Murat Tekiner, Müslüm Kılıç, Taha Çakar ise ambulanslarla Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Gazdan etkilenen 7 yaralının tedavisi ise Silvan Devlet Hastanesi'nde tedavisi sürüyor. Patlama sırasında tünelde 33 işçinin bulunduğunu belirten yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü söyledi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde