Sil baştan Galatasaray

Sil baştan Galatasaray

Başkan Dursun Özbek, Sportif A.Ş'deki isimleri yeniden oluşturarak yalnızca futbol şubesine bakacak bir grubun temellerini atıyor.

Sil baştan Galatasaray
16px
24px
27.04.2016 05:47
ABONE OLgoogle
Bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Galatasaray'da yönetim, önümüzdeki sezonda futbol ile ilgili yeni bir yapılanmaya gidiyor. Başkan Dursun Özbek, Sportif A.Ş'deki isimleri yeniden oluşturarak yalnızca futbol şubesine bakacak bir grubun temellerini atıyor.

Sportif A.Ş'de mevcut bulunan yöneticilerin yerine, daha önce Galatasaray'da görev almış, futbol yönetimi konusunda deneyimli ve camianın dinamiklerini bilen isimler tercih edilecek. Başkan Özbek, bu doğrultuda bazı görüşmeler yaparak camianın önde gelen isimleriyle toplantılar gerçekleştirdi.

Yeni oluşturulacak Sportif A.Ş'nin başında başkan Dursun Özbek yer alacak. Özbek ile birlikte yer alacak isimler, futbol takımında teknik direktör seçimi, transfer listesi ve takım içindeki kararlarda etkili olacak.

Galatasaray başkanı Dursun Özbek, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında konuyu masaya yatırarak yöneticilere bilgi verdi. Sportif A.Ş'deki yeni yapılanmayı anlatan Özbek, henüz isimlerin netleşmediğini ancak sezonun bitişiyle birlikte yeni projenin hayata geçeceğini söyledi. (Ntv Spor)
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde