Sıkı iş çıkardınız haydi tatile çıkın, ama burada

Sıkı iş çıkardınız haydi tatile çıkın, ama burada

Türkmenistan Devlet Başkanı Berdimuhamedov, başarılı performans nedeniyle hükümet üyeleri ve bağlı kuruluşlarda görevli personele 12 günlük izin verdi. Ama bir şartla...

Sıkı iş çıkardınız haydi tatile çıkın, ama burada
16px
24px
09.07.2014 08:01
ABONE OLgoogle
Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov, ülkede son 6 aydaki başarılı performans nedeniyle hükümet üyeleri ve bağlı kuruluşlarda görevli personele 12 günlük izin verirken, bu izinlerin Avaza bölgesinde kullanılmasını şart koştu

Daha önce ülkenin sosyo-ekonomik koşullarının düzeltilmesi amacıyla sıkı çalışma talimatı veren ve izinleri büyük ölçüde askıya alan Berdimuhamedov, iyi gelişmeler yaşandığını belirterek tatil yapılmasına karar verdi.

“Bakanlar, hükümet kurumlarının yöneticileri ve diğer üst düzey yetkililer, 8-20 Temmuz arasında tatile çıkabilir” diyen Türkmenistan lideri, bu sözleriyle büyük alkış aldı. Ancak Berdimuhamedov, Türkmen yetkililere, bu izinlerini Avaza bölgesindeki tatil köyleri ve otellerde geçirmeleri konusunda da uyarıda bulundu.

Yurtdışına çıkış yok!

Türkmenistan’da başbakan yardımcılarından başlayarak üniversite rektörleri, dergi ve gazetelerin yayın yönetmenlerine kadar üst düzey personelin izin tarihleri sıkı düzene bağlı. Bu kişilerin tatillerini yurtdışında geçirmeleri de istenmiyor.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde