Siirt Güç Birliği kuruldu

Siirt Güç Birliği kuruldu

Siirt'te işadamları, ekonomik, sosyal ve sanayi alanında kalkınmak amacıyla Siirt Güç Birliği adı altında yeni bir birlik kurdu.

Siirt Güç Birliği kuruldu
16px
24px
31.01.2008 14:32
ABONE OLgoogle

Siirt Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Kemal Bilim, yeni bir girişim ruhu ortaya koyarak bir kıvılcımla büyük bir hizmete vesile olacağı umudunu taşıdıklarını söyledi.

Siirt'te yeni bir şeyler yaptıklarını, hiç değilse bir diyalog başlatmış olduklarını dile getiren Bilim, "Tek başına kimse bir iş yapamıyor. Yatırım olmuyor. Büyük şirketler ve işadamları buralara gelmiyor. İşsizlik çok büyük boyutta. Siirt menfaati adına güç birliğini kurduk. 10 kişilik geçici yönetim kurulu oluşturduk. Birliğimize şimdiye kadar 70 kişi katıldı. Hedefimiz daha fazla kişiye ulaşmak" dedi. Bilim, oluşum için işadamları, esnaf ve diğer sivil toplum örgütleri ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduklarını kaydetti.

Siirt İşadamları Derneği Başkanı Ramazan Kızılkan ise bu girişimin yerli ve yabancı işadamlarına açık olduğunu ifade ederek, oluşacak sermaye ve oluşumdan sonra bir araya gelerek kısa, orta ve uzun vadeli yatırımlara dönük çalışmalara başlanacağını söyledi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde