Sıcaktan bunalanlara meteorolojiden iyi haber

Sıcaktan bunalanlara meteorolojiden iyi haber

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde hava sıcaklıklarının hafta başından itibaren düşeceği ve aralıklarla yağış görüleceğini bildirdi.

Sıcaktan bunalanlara meteorolojiden iyi haber
16px
24px
26.06.2016 15:52
ABONE OLgoogle
Hava sıcaklıklarının ülke genelinde hafta başından itibaren düşeceği ve aralıklarla yağış görüleceği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, geçen hafta mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, hafta başından itibaren düşeceği belirtildi.

Sıcaklıklar mevsim normallerine düşecek

Buna göre pazartesi günü ülkenin kuzey iç ve batı kesimlerinde sıcaklıklar mevsim normallerine düşecek. Yağışlar özellikle Ege, Batı Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzey batısı, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Ardahan ve Sivas çevrelerinde görülecek.

Yağışlar salı günü özellikle Marmara'da, Ege'nin kuzeyinde, kuzey batısında, Batı Karadeniz'de, Doğu Karadeniz'de, Kahramanmaraş, Kayseri ve Sivas çevrelerinde yer yer gök gürültülü şeklinde kendini gösterecek.

Çarşamba günü yağışlar Marmara, Ege, Batı Karadeniz, Akdeniz, İç Anadolu, Artvin ve Erzincan çevrelerinde etkili olacak.

Hava sıcaklıkları Ankara'da, pazartesi yer yer sağanak yağışlı 33, salı ve çarşamba gök gürültülü sağanak yağışlı 31 dereceye düşecek. İstanbul pazartesi parçalı bulutlu 32, salı gök gürültülü sağanak yağışlı 31, çarşamba gök gürültülü sağanak yağışlı 30 derece olacak.

Hava sıcaklıkları, İzmir'de pazartesi sağanak yağışlı 32, salı çok bulutlu 34 ve çarşamba da gök gürültülü sağanak yağışlı 31 dereceye düşecek.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde