Sezon sonu indirimi yaptı

Sezon sonu indirimi yaptı

Sezon başında Beşiktaş'tan 5 milyon Euro istediği için anlaşamayan Ronaldinho, bu rakamı 2 milyon 500 bin Euro'ya indirdi.

Sezon sonu indirimi yaptı
16px
24px
31.07.2014 08:55
ABONE OLgoogle
Sezon başında Beşiktaş'tan 5 milyon Euro istediği için anlaşamayan Ronaldinho, bu rakamı 2 milyon 500 bin Euro'ya indirdi. Brezilyalı oyuncu, siyah-beyazlılara 'beni alın' mesajı yolladı
 
Geçtiğimiz günlerde Brezilya’nın Athletico Mineiro kulübü tarafından kendisine kulüp bulması istenilen Brezilyalı dünya yıldızı Ronaldinho, yeniden Beşiktaş’ın gündeminin 1 numaralı ismi oldu. Uzun süredir 10 numara ayışında olan siyah-beyazlı kulübün geçtiğimiz sezon devre arasında kadrosuna katamadığı yıldız oyuncuyla yeniden temasa geçtiği öğrenildi.

YÜZDE 50 İNDİRİM

Özellikle devre arasında Beşiktaş’ın kadrosuna katmak istediği Ronaldinho hakkında İtalyan basını ve Brezilya basını önemli iddialarda bulundu. İtalyan Tutomercatoweb adlı spor sitesi okuyucularına Ronaldinho’nun yeniden Avrupa’ya dönüş yapacağını iletirken adresin de İstanbul olacağını belirtti.

Brezilya basını ise yıldız futbolcunun menajerliğini yapan kardeşi Roberto Assis’in bu futbolcuyu yeniden Beşiktaş’a önerdiğini yazdı. Geçtiğimiz sezon Beşiktaş’a imza atmak için 5 milyon Euro isteyen Brezilyalı oyuncunun bu rakamı 2 miyon 500 bin Euro’ya indirdiği ileri sürüldü. Brezilyalı oyuncunun Beşiktaş ile 3 yıllık anlaşma yapmak istediği ifade edildi.

“RONALDİNHO TÜRKİYE’DE OYNAMAK İSTİYOR”

Öte yandan Ronaldinho’nun Türkiye temsilicisi Ayhan Yeşilbaş yaptığı açıklamayla Ronaldinho’nun Türkiye’ye gelmek istediğini doğrularken, “Ronaldinho Türkiye’de oynamak istediğini bizzat menajeri ve abisi olan Assis’e söyledi. Galatasaray ve Trabzonspor oyuncunun durumu hakkında bizden bir ay önce bilgi aldı. Aynı şekilde Beşiktaş’tan da böyle bir ilgi söz konusuydu. Ancak bu temasların hiçbiri resmi değildi” ifadelerini kullandı.

Bu arada Güney Amerika basını da Brezilyalı yıldızın Boca Juniors’a transfer olacağını iddia etti. Ancak Boca Juniors kulübü tarafından yapılan açıklamada, böyle bir transfer girişiminde olmadıklarını belirtti.

ORMAN'DAN FRANSA ÇIKARMASI

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, iki yıldız oyuncu için Fransa’nın Nice şehrine gittiği iddia edildi. Marsilya’da forma giyen Mathieu Valbuena ve geçen sezon Fenerbahçe’nin transfer etmek istediği ancak Dinamo Kiev’e imza atan Younes Belhanda için başkan Fikret Orman’ın Fransa’ya hareket ettiği belirtildi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde