Sezen Aksu hayranlarını üzdü! Boğaz keyfi yapmak için…

Sezen Aksu hayranlarını üzdü! Boğaz keyfi yapmak için…

Minik Serçe lakaplı sanatçı Sezen Aksu, Kanlıca’daki minik yalısının bahçesindeki ağacın dallarını kesti.

Sezen Aksu hayranlarını üzdü! Boğaz keyfi yapmak için…
16px
24px
23.08.2019 08:22
ABONE OLgoogle

Yalının üst katındaki pencereleri kapatan ağacın yalı tarafındaki üst bölümlerine denk gelen dalları kestiren Sezen Aksu, böylelikle penceresinden Boğaz keyfi yapıyor. Sezen Aksu’nun bu davranışı hayranlarını üzdü.

Boğaz turlarına da konu olan Sezen Aksu’nun yalısı Kanlıca’da, Boğaz’ın en güzel manzaralarından birine ev sahipliği yapıyor. Aksu’nun herkes tarafından bilinen yalısı aynı zamanda çoğu kez stüdyo olarak kullanıyor. Kanlıca’daki bu minik yalıda birçok şarkının yazıldığı biliniyor.

Sezen Aksu nam-ı diğer Minik Serçe, Kanlıca'daki yalısında bulunan ağacın dallarını kesti. Boğaz turlarına da konu olan Sezen Aksu'nun yalısı Kanlıca'da, Boğaz'ın en güzel manzaralarından birine ev sahipliği yapıyor.

Aksu'nun herkes tarafından bilinen yalısı aynı zamanda çoğu kez stüdyo olarak kullanıyor. Kanlıca'daki bu minik yalıda birçok şarkının yazıldığı biliniyor.

Aksu'nun geçtiğimiz haftalarda yalısının bahçesinde bulunan ağacın dallarını kestiği ortaya çıktı.

Yalının üst katındaki pencereleri kapatan ağacın yalı tarafındaki üst bölümlerine denk gelen dalları kestiren Sezen Aksu, böylelikle penceresinden Boğaz keyfi yapıyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde