Şeyma Subaşı kepenk kapattı! 80 Bin Lira kirayı ödeyemedi!

Şeyma Subaşı kepenk kapattı! 80 Bin Lira kirayı ödeyemedi!

Bir süredir Bebek'te büyük umutlarla açtığı kafesini kapatacağı konuşulan Şeyma Subaşı, kepenk indirdi. Aylık 80 bin TL kira ödeyen Subaşı, masraflar artınca çareyi kafeyi kapatmakta buldu.

Şeyma Subaşı kepenk kapattı! 80 Bin Lira kirayı ödeyemedi!
16px
24px
24.01.2020 05:25
ABONE OLgoogle

Geçtiğimiz haftalarda kafesinin masrafları dolayısıyla kar elde edemediğini belirten ve Bebek'teki Healthyish'i kapatacağını söyleyen Şeyma Subaşı kepenk indirdi. Sağlıklı yiyecek ve içecekler sattığı dükkanını kapatan Subaşı, 'Bir smoothie ile 5 saat oturuyorlar. 20 TL bir smoothie... Oturuyorlar bana bakıyorlar' ifadelerini kullanmıştı.

MASALAR GİTTİ, KEPENK İNDİ 

Büyük heveslerle açtığı kafeyi kapatan Şeyma Subaşı, dükkanın malzemelerini de elden çıkardı. Subaşı'nın mekanından geriye sadece ismi kaldı. Şeyma Subaşı: Keşke Acun'dan 3 çocuk yapsaydım

Şeyma Subaşı kafeyi kapatma nedenini şu sözlerle açıklamıştı...

"Healthyish'in enerjisini düşürdüm. Çünkü oranın sahibi benim. Herkes bunu biliyor. 'Ben geldiğimde geliyor' gibi bir sistem varsa bu işlemez. Öyle değil... Ben orada olduğum zaman, bizim çalışanlara bile enerji veriyordum. Benim enerjimle onlar bile yükseliyorlardı."

"Ben oradan çıktığım zaman, başka bir yere çıktığım zaman o Healthyish tamamen personelinden yemeğine kadar enerjisel olarak düştü. Yemeklerimiz hala çok güzel. O düşünce belki müşteri memnun kalmadı, geldi gitti..."

"Gerçekten kiramız çok yüksek. Normalde hiçbir yerde olmayan bir kira ücreti var, biz de ödüyoruz. Bebek'in en güzel yerinde olduğu için... Ve biz alkol satmıyoruz. Yaklaşık 80 bin TL kirası olan bir yer. Bir smoothie ile 5 saat oturuyorlar. 20 TL bir smoothie... Oturuyorlar bana bakıyorlar. Bu para çıkıyor ama benim cebime bir şey girmiyor. Bir şeyin içine girmek kadar, doğru yerde çıkmak da bence doğru bir adımdır."

"Başka projeler yapmayı düşünürken bir yandan sosyalleşme bir yandan yurt dışı derken ben Healthyish eşittir Şeyma Subaşı olarak orada kalamam. Ben bunu gördüm. Eğer ben sadece orada öyle duracaksam Şeyma Subaşı bir kafe sahibi olarak duracaksam evet devam ederim kazanırım, yaparım da. Ama ben bu değilim. Biz de mantıklı bir şekilde düşündük ve şu anda bakıyoruz ama herhalde kapatacağız gibi görünüyor"

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde