Şeyma Subaşı: Keşke Acun'dan 3 çocuk yapsaydım

Şeyma Subaşı: Keşke Acun'dan 3 çocuk yapsaydım

Magazin programına katılan Subaşı, Acun Ilıcalı ile anlaşmaları olduğunu, kızıyla gittiği tatilleri onun ödediğini söyledi

Şeyma Subaşı: Keşke Acun'dan 3 çocuk yapsaydım
16px
24px
28.12.2019 11:23
ABONE OLgoogle

Acun Ilıcalı ile olan boşanmasıyla gündeme gelen ve sahibi olduğu Healtyhish Cafe’nin iflas edeceği konuşulan Şeyma Subaşı, katıldığı magazin programında açıklamalarda bulundu. Subaşı, programda “Keşke Acun'dan 3 tane çocuk yapsaydım, şimdi rahattım. Kardeşler beraber büyürdü. Başka babadan çocuk olayında kilitleniyorum. Nasıl olacak bilmiyorum...” dedi.

Magazin Noteri isimli programda konuşan Subaşı, kendisini Instagram hikâyesinde 'metres' diyerek eleştiren Seren Serengil hakkında ise "Hayatımda görmedim. Tanımıyorum. Kim olduğunu bilmiyorum. Ne iş yaptığını bilmiyorum. O isme prim vermeye gerek yok" diye konuştu. Acun Ilıcalı'dan para almıştı! Şeyma Subaşı tatile kiminle gitti?

Evlilikleri sonlandıktan sonra yaşadıklarına dair açıklamalarını sürdüren Subaşı, “Acun, boşandıktan sonra, 'Yakında 1 milyon takipçiye inersin' dedi. Takipçim 2.8 milyondan, 3 milyona çıktı" ifadelerini kullandı.

Yaptığı devamlı tatillerle gündeme gelen Subaşı, sevgilisiyle gittiği tatillerde para harcamadığını söyledi. Melisa'yla gittikleri tatilleri Ilıcalı'nın karşıladığını, bu konuda anlaşmaları olduğunu söyleyen isim, "Guido, beraber gittiğimiz tüm tatil masraflarını ödüyor, kuruş ödetmiyor" dedi.

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde