Şevket Demirel'i hangi iş adamları uğurladı

Şevket Demirel'i hangi iş adamları uğurladı

Süleyman Demirel’in kardeşi işadamı Şevket Demirel, memleketi Isparta’nın Atabey İlçesi’ne bağlı İslamköy’de toprağa verildi.

Şevket Demirel'i hangi iş adamları uğurladı
16px
24px
12.05.2016 08:53
ABONE OLgoogle
Merhum dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in kardeşi işadamı Şevket Demirel, memleketi Isparta’nın Atabey İlçesi’ne bağlı İslamköy’de toprağa verildi. Güllerle don atılan tabutuna gül suyu serpilen Demirel’in cenaze törenine, siyaset ve iş dünyasından ünlü isimler katıldı.

Geçen pazartesi sabaha karşı İstanbul’da yaşlılığa bağlı hastalıklardan dolayı tedavi gördüğü hastanede 90 yaşında yaşamını yitiren Demirel için dün memleketi İslamköy›de kendi yaptırdığı Süleyman Demirel Külliyesi içerisindeki Şehriban Hatun Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, eski Başbakan Mesut Yılmaz, Demirel’in damadı CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Nihat Özdemir, işadamı Rahmi Koç, işadamı Taylan Bilgel, eski bakanlar, milletvekilleri, valiler, belediye başkanları, Demirel ailesi ve vatandaşlar katıldı.

Şevket Demirel’in kızları Neslihan Demirel,  Nihan Atasagun ve Binhan Kesici, cenaze namazını ön safta kıldı. Hayat arkadaşını son yolculuğuna uğurlayan Sezen Demirel ise cami  avlusunda taziyeleri kabul etti.

Defin işleminden sonra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Soylu ve eski başbakan Mesut Yılmaz başta  olmak üzere birçok isim 9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in Çalcatepe’deki anıt mezarını da ziyaret etti.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde