Sevişirken kontrolümü yitiriyorum

Sevişirken kontrolümü yitiriyorum

Çiçeği burnunda kız babası Bayülgen'den ilginç itiraflar: Ben hep bundan kurtulmaya çalıştım

Sevişirken kontrolümü yitiriyorum
16px
24px
28.11.2009 08:31
ABONE OLgoogle

Çiçeği burnunda kız babası Okan Bayülgen "Her erkek hayatının bir döneminde iki kadın arasında kalabilir" dedi ve ekledi: "Ben hep bundan kurtulmaya çalıştım ve artık eşimden başka kadına tahammül edeceğimi sanmam"

'Disco Kralı', 'Medya Kralı' ve 'Muhabbet Kralı' programlarının 'sivri dilli ve zeki' yüzü Okan Bayülgen, "Ekranda gördüğüm Okan'ı genel olarak seviyorum, bazen de gülüyorum. Önümüzdeki yıl için haftada beş gün program hayalleri kuruyorum" dedi. Esquire dergisinden Elçin Kaçar'ın sorularını yanıtlayan Bayülgen'den açıklamalar..

Çocuğunuzun olması, biraz daha sakin bir insan olmanızı sağlamadı mı? Yoksa endişeleriniz var mı?
O konuda mantıklı davranabiliyorum. Bu anlamda, annesinin sözünden çıkmıyorum. Ben onu ne karnımda taşıdım ne de hormonal etkilerini hissettim. Bir baba olarak olayı, kendime düşen rol çerçevesinde izlemekle yükümlüyüm. Çünkü çocuk, evde çok net bir rol dağılımı yapılmasına neden oluyor ve o rol dağılımına uymak zorundayım.

DALGAYA DEVAM
Peki, bir bebeğin babası olmak hayatınızda neleri değiştirdi?
Çocuk doğunca, babaların eskisinden daha fazla çalıştığı bir gerçektir ama benim böyle bir iş hayatım yok. Dalgama bakmaya devam ediyorum... Tembelliğime kılıf uydurabilmek için bulduğum numaralar var mesela... Böyle yaratıcı bir iş yapınca, insan her gün işe gitmek zorunda kalmıyor. Benim için iş, gece çıkıp eğlenmek kadar zevk verici! Ancak çocuğumun olması, beni bir sene boyunca hiçbir iş yapmadan oturma lüksünden de alıkoyuyor. Eşime; ona birkaç yıl daha bu tempoda çalışacağımı, ardından bir yıl ara vereceğimi söyledim. Bu süre zarfında çocukla bize kendisinin bakmasını teklif ettim; o da kabul etti. Böylece, ben de dalgama bakmaya devam edebilirim...

BİR TANE ISTIRAP YETER
Zaman zaman, kontrol delisi bir insan olduğunuzu ifade ediyorsunuz. Kontrolü yitirdiğiniz ve başkasına devrettiğiniz zamanlar oluyor mu?
Evet, sevişirken kontrolümü yitirdiğim oluyor. Onun dışında, hayır!

Geçmişte, insanların kafasında; flörtöz, çapkın, aynı anda pek çok kadınla birlikte olmaktan hoşlanan bir imajınız vardı. Evliliğinizle birlikte iyi bir eş ve aile babasına dönüştünüz. Bu dönüşüm, nasıl bir anda oldu?
Herkesin dilediği gibi yaşama hakkına sahip olması gerektiğine inanıyorum. Neticede ben, insanların özgür olmasından yanayım. Ancak, böyle tek eşli bir adam olmaktan da memnunum. Zaten karımdan başka bir kadına da tahammül edebileceğimi zannetmiyorum...

Aranızda bir evlilik bağı olduğu için mi?
Bir kadının hayatınızda kapladığı yer o kadar büyüktür ki, ondan bir tane daha olması, çok ıstıraplı durumların ortaya çıkmasına neden olur. Bunu; eşleri ve metresleriyle beraber bir hayat süren her adam bilir. Bir ıstırap yeterlidir. İkincisine gerek yoktur.

BENİ ÇÖZSÜNLER
Evet ama bazı erkekler, başarılarıyla olduğu kadar idare ettikleri kadın sayısıyla da övünür. Onlar için durum bu kadar ıstıraplı olmasa gerek...
Ben, aynı anda birkaç kadını idare etmenin bir çeşit gençlik hezeyanı olduğunu düşünüyorum. Benim de hayatımda aynı anda birkaç kadınla olduğum dönemler oldu; ancak ben bundan hep nefret ettim. Onlar, benim için tamamlanması gereken süreçlerdi; sürdürülmesi gereken değil. Her erkek, hayatının bir döneminde, iki kadın arasında kalabilir. Bu, ayıp bir şey de değildir. Ben hep kurtulmaya çalıştım. Çok kadınla birlikte olup performans kanıtlamaya çalışmak, bana zavallıca geliyor.

Bunca yılın sonunda kadınları çözdüğünüzü iddia edebilir misiniz?
İmkanı yok! Bunca yıldan sonra artık ben kadınlar tarafından çözülmek isterim. Hem ben neden birilerini çözmek zorunda kalayım ki? Adem ile Havva'dan itibaren devam eden manyak bir süreci, benim burada tek başıma çözecek halim yok!

Avustralya'ya gitme hayalleri kuruyoruz

- Şu an eşimle, (Şirin Ediger) kızımızı da (İstanbul) alarak Avustralya'ya gitmenin ve bir yıl sörf yapmanın hayalini kuruyoruz. Eşim ve ben; sahillerde yaşayan sörfçülerin, denizle aralarındaki oynaşma dolu ilişkilerini çok heyecan verici buluyoruz. Böyle bir yerde yaşadığınızı hayal ettiğiniz zaman; otomobillere, uçaklara, kocaman evlere olan ilginizi tamamen kaybedebiliyorsunuz.
- Benim için; çok para kazanmanın, ev ya da araba sahibi olmanın bir değeri yok. Kaldı ki, bunları satın almaktan dolayı mutlu olmanın, zavallılık olduğunu düşünüyorum. Ben sadece sevdiğim işleri yapıyorum ve yaptığım işlerden para da kazanıyorum.

GELECEK YIL BEŞ GÜN PROGRAM YAPACAĞIM
- Kendinden sıkılan adamlar, sokaklara koşar, alkolik olur; benim öyle bir derdim yok. Beni bir evde bırakın, hiçbir şey olmasa da hayal kurarak zaman geçiririm ben. Mesela şu sıralar, haftada üç gün değil de beş gün program yapmanın hayallerini kuruyorum. Belki önümüzdeki yıl, bu hayalimi gerçekleştirebilirim.
- Hakkımdaki eleştirileri mantık çizgisi içinde kavramaya çalışıyorum. Ancak birisi gerçekten kafamı bozarsa, karşısına dikilecek kadar da cesurum. Kendimi şov dünyasına ifşa ediyorum diye 'gelene ağam, gidene babam' diyecek değilim.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde