Şeşen kardeşler şirket kurdu

Şeşen kardeşler şirket kurdu

Grup Gündoğarken, 1980’li yılların popüler müzik gruplarındandı. Şimdi yeni bir şirket kurdular..

Şeşen kardeşler şirket kurdu
16px
24px
07.01.2011 15:58
ABONE OLgoogle

Grup Gündoğarken, 1980’li yılların popüler müzik gruplarındandı. 1982’de Gökhan ve Burhan Şeşen kardeşler tarafından kurulan gruba, daha sonra “müziğin ihtiyar delikanlısı” olarak anılan amcaları İlhan Şeşen de katıldı.

Grup Gündoğarken, ilk albümlerini ve konserlerini hep başka şirketler aracılığıyla yapmıştı. Ancak Şeşen kardeşler, 1994’te Master Production adıyla kendi şirketlerini kurdular; albümlerini yapıp konserlerini kendileri organize ettiler.

Ancak Şeşen kardeşler, İstanbul Ticaret Odası kayıtlarına göre bu şirketin faaliyetini 2008 yılında durdurmuş. 2002’de kurulan ve Burhan, İlhan ile Gökhan’ın baş harflerinden oluşan “BİG Sanat Gösterileri” unvanlı şirketin de devredildiğini öğrendik.

Ancak anlaşılan Şeşen kardeşler şirketsizliğe fazla dayanamamış. 2010’un son günlerinde “Sinepera Sanat Organizasyon Ticaret” unvanıyla yeni bir şirket kurdular. Artık bütün faaliyetleri bu yeni şirket üzerinden yürüteceklermiş. Ancak bu kez amcaları İlhan Şeşen ortaklıkta yok.

Burhan ve Gökhan Şeşen’in yeni şirketteki iki ortağı daha var: Şiiristanbul Festivali Direktörü Salih Zeki Tombak ile Yusuf Çendel...

Para Dergisi

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde