Şeref Oğuz: Şehit üzerinden reklama utanmıyor musunuz?

Şeref Oğuz: Şehit üzerinden reklama utanmıyor musunuz?

Türkiye son bir ayda İdlib'de 54 askerini şehit verdi. Ülkemiz kan ağlarken PR'lar ise reklam peşinde. Şeref Oğuz çok önemli bir konuyu kaleme aldı.

Şeref Oğuz: Şehit üzerinden reklama utanmıyor musunuz?
16px
24px
06.03.2020 09:38
ABONE OLgoogle

Ekonomi medyasının deneyimli ismi Dünya Gazetesi Yayın Kurulu Başkanı ve yazarı Şeref Oğuz, son zamanlarda şehit cenazeleri üzerinden haber paylaşan PR'cılara önemli bir ders verdi. 

Oğuz, şunları yazdı "Ankara'da 102 gencimiz katledilir ortalığa dökülürler. İdlib'de 34 gencimiz şehit düşer, cenazelerinde boy gösterirler. Kamera hangi yöne bakıyorsa orada poz verirler. Cenazede yoksa medyadadır. Piar'cısı çoktan 'Teröre lanet' beyanatını geçmiştir bile. Arar hatta, "Filanmamız şehitlerin kanı yerde kalmayacaktır dedi' diye. Hatta bültene sırıtan poz eklemeyi de ihmal etmez. Önerim şu, akbaba gibi ölümden beslenmeyin, mateminiz kendinizde kalsın. Şehit üzerinden kendine görünürlük sağlamak için cenaze cenaze dolaşma. ŞEHİT ÜZERİNDEN REKLAMA UTANMIYOR MUSUN!" 

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde