Serdar Kuzuloğlu FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı

Serdar Kuzuloğlu FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı

Birçok kuruma dijital dönüşüm ve sosyal medya iletişimi konularında eğitim ve danışmanlık hizmeti veren Serdar Kuzuloğlu gözaltına alındı.

Serdar Kuzuloğlu FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı
16px
24px
01.11.2017 05:38
ABONE OLgoogle

Fox TV'de İsmail Küçükkaya birçok kuruma dijital dönüşüm ve sosyal medya iletişimi konularında eğitim ve danışmanlık hizmeti veren Serdar Kuzuloğlu'nun gözaltına alındığını açıkladı...

Bilişim ve teknoloji alanında çalışmalarıyla bilinen yazar Serdar Kuzuloğlu'nun twitter hesabından atılan "FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınıyorum" tweete kafalarda soru işaretlerine neden oldu. Kuzuloğlu'nun gözaltına alınıp alınmadığı henüz bilinmiyor.

Serdar Kuzuloğlu saat 06.42'de 1 milyondan fazla takipçisi bulunan Twitter hesabından, "FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınıyorum. İnanamıyorum" tweetini paylaştı.

Tweetin kısa süre sonra silinmesi kafalarda soru işaretleri oluşmasına neden olurken, ilerleyen dakikalarda Kuzuloğlu'nun yakınları, gözaltına alındığı bilgisini doğruladı. Kuzuloğlu'nun Çağlayan Adliyesi'nde olduğu söyleniyor. 

 

Serdar Kuzuloğlu 1995 yılında medya sektöründe çalışmaya başladı. Posta, Fanatik ve Radikal Gazeteleri’nin kurucu ekibinde yer aldı. Milliyet, Fanatik, Radikal ve Finansal Forum Gazeteleri’nin internete aktarılma süreçlerinde çalıştı. Posta, Fanatik, Milliyet, Finansal Forum, Radikal ve Cumhuriyet Gazeteleri’nin
yanı sıra birçok dergide teknoloji ve trendlerle ilgili yazılar kaleme aldı

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde