Serdar Bilgili ve ortağı 386 milyon dolara bir bina daha aldılar

Serdar Bilgili ve ortağı 386 milyon dolara bir bina daha aldılar

Kısa sürede, yaklaşık 2.760 milyarlık mülk satın alan ve Amerika emlak piyasasını altüst eden ortaklar, bu kadar gayrimenkulü niye alıyor

Serdar Bilgili ve ortağı 386 milyon dolara bir bina daha aldılar
16px
24px
06.03.2020 07:37
ABONE OLgoogle

İş insanı Serdar Bilgili ile Amerikalı ortağı Michael Shvo'yu durdurabilene aşk olsun!

Bir yılda yaklaşık 1.333 milyar dolarlık mülk satın alan Bilgili ile Shvo, 2020'ye de hızlı bir giriş yapmış; Ocak'ta 340 milyon dolara Kaliforniya'daki 'Big Red' binasını, geçen ay da 700 milyon dolara San Francisco'daki 'Transamerica Pyramid'i satın almışlardı. Bilgili ile Shvo, Mart ayını da boş geçmedi!  Serdar Bilgili, ABD'ye yatırım yapacak 1.3 Milyar Doları nereden buldu?
EMLAK PİYASASINI ALTÜST ETTİLER

Önceki gün de, Manhattan'ın emlak devleri Jeff Sutton ve Joe Sitt'in sahibi olduğu '530 Broadway' adlı binayı 386 milyon dolara satın aldılar.

Bu yatırımları için LoanCore Capital'den 210 milyon dolar kredi alan ortakların yeni yatırımlar peşinde oldukları da konuşuluyor.

Kısa sürede, yaklaşık 2.760 milyarlık mülk satın alan ve Amerika emlak piyasasını altüst eden ortaklar, bu kadar gayrimenkulü niye alıyor, ben de merak ediyorum doğrusu...

Bülent Cankurt/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde