Serdar Bilgili, sağlık çalışanlarına otellerinde 500 oda açtı

Serdar Bilgili, sağlık çalışanlarına otellerinde 500 oda açtı

Bilgili Holding, Türkiye’de Korona Virüs (Covid-19) salgınına karşı mücadele eden sağlık personeline, otel ve öğrenci yurtlarını açıyor.

Serdar Bilgili, sağlık çalışanlarına otellerinde 500 oda açtı
16px
24px
31.03.2020 10:46
ABONE OLgoogle

Bilgili Holding, İstanbul’da yer alan otel ve öğrenci yurtlarında bulunan toplam 500 odasını, ülkemizde özveri ile korona virüs salgınına karşı mücadele eden sağlık çalışanlarına tahsis ediyor.

Bilgili Holding, “Toplum olarak, birlik ve beraberlik ruhuyla hareket etmemiz gereken bir sürecin içindeyiz. Ülkemizin Covid-19 salgınına yönelik verdiği mücadeleyi, milletçe birbirimize destek vererek atlatacağımıza inanıyoruz. Bilgili Holding olarak, bu süreçte hayatlarını riske atan sağlık çalışanlarımızın her zaman yanlarındayız. Tüm sağlık çalışanlarına göstermiş oldukları azim ve fedakarlık nedeniyle minnetlerimizi sunuyoruz” dedi.

Bilgili Holding, konaklama hizmeti sunacağı otel ve öğrenci yurtlarında Sağlık Bakanlığı’nın aldığı tedbirler kapsamında tüm dezenfeksiyon takviyelerini en üst seviyede uygulamaya devam edecektir.

Bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız.

Bilgili Holding

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde