Serdar Bilgili bir ay geçmeden yenisini buldu!

Serdar Bilgili bir ay geçmeden yenisini buldu!

İşadamı Serdar Bilgili'nin aşk hayatındaki hızına yetişebilene aşk olsun!

Serdar Bilgili bir ay geçmeden yenisini buldu!
16px
24px
01.09.2018 12:02
ABONE OLgoogle

Hep söylüyorum; sonuncusu topu topu altı ay süren üç evlilik yapan işadamı Serdar Bilgili'nin aşk hayatındaki hızına yetişebilene aşk olsun!

Şimdiye kadar yerli-yabancı kaç güzelle flört ettiğini kendisinin bile bilmediğine emin olduğum Serdar Bilgili, yine yeni bir aşka yelken açtı.

Daha geçen ay Aslı Mavitan ile Bodrum'da mutluluk pozları veren Bilgili'nin son gözdesi, Verda Penso'nun kuzeni Canan Tavaşi...  Serdar Bilgili'ye şok tazminat davası

OĞLUNU GÖNDERDİ ÇAPKINLIĞA BAŞLADI

Çapkınlıktaki maharetine kimsenin akıl sır erdiremediği Serdar Bilgili ile Canan Tavaşi aşkının daha çok taze olduğunu öğrendim.

İş hayatından çok özel hayatıyla gündeme gelen 55 yaşındaki çapkın işadamı Serdar Bilgili, Paris'ten kendisini bir aylığına ziyarete gelen oğlu Ali sayesinde bir süre durulmuştu.    Serdar Bilgili, gönlünü firari Hakan Uzan'ın eşine kaptırdı

Oğlunu, annesinin yanına Paris'e yolcu eden Bilgili, yine çapkınlık turlarına başladı.

Sevgilisi Canan Tavaşi ve arkadaşını Bodrum'da teknesinde ağırlayan Serdar Bilgili'nin bu aşkı bakalım ne kadar sürecek!!!

Bülent Cankurt/sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde