Serdar Bilgili, ABD'ye yatırım yapacak 1.3 Milyar Doları nereden buldu?

Serdar Bilgili, ABD'ye yatırım yapacak 1.3 Milyar Doları nereden buldu?

Sektördeki herkesin gözü, son bir yılda Amerika'da 1.333 milyar dolarlık mülk satın alan Serdar Bilgili ve Michael Shvo'nun üzerinde...

Serdar Bilgili, ABD'ye yatırım yapacak 1.3 Milyar Doları nereden buldu?
16px
24px
30.09.2019 14:52
ABONE OLgoogle

Serdar Bilgili ile ortağı Michael Shvo, Coca Cola’nın 5. Cadde’deki binasına 995 milyon dolar ödedi.

İşadamı Serdar Bilgili ile ortağı Michael Shvo, ABD'de yatırım yaptı. Manhattan bölgesindeki Coca Cola binası için kesenin ağzını açtı. İki patron, tam 995 milyon dolar ödeyip tarihi yapıyı satın aldı.  Serdar Bilgili, Coca Cola’nın 5. Cadde’deki binasını kaç yüz milyon dolara aldı?

Gucci binası için 135, Ferit Şahenk'in oteli için 103, Miami'daki diğer iki otel için de 139.9 milyon dolar ödeyen ortaklar, 995 milyon dolarlık satın alma ile New York emlak piyasasında büyük ilgi uyandırdı.  

Şimdi sektördeki herkesin gözü, bir yılda yaklaşık ABD'de 1.333 milyar dolarlık mülk satın alan Serdar Bilgili ve Michael Shvo'nun üzerinde...

Bilgili Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Bilgili, servetiyle ilgili yaptığı bir açıklamada, tekstil sektöründeki birikimlerini gayrimenkulde değerlendirdiğini söylemişti.  Bilgili, "Kendi işimden hayatımı devam ettirecek parayı kazandım ama servetimi gayrimenkulde yaptım” demişti.

Bu kadar çok serveti olan Serdar Bilgili'nin adının ise vergi rekortmenleri listesinde olmaması dikkat çekici. 

 

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde