Seray Sever kozmetik zinciri kuruyor

Seray Sever kozmetik zinciri kuruyor

Oyuncu Seray Sever, Brad Pitt gibi müşterileriyle tanınan ABD’li lüks kişisel bakım ürünleri üreticisi Kiehl’s markasının zincirini kuruyor

Seray Sever kozmetik zinciri kuruyor
16px
24px
27.03.2010 11:09
ABONE OLgoogle

Bu ay 200 bin lira sermayeli Mia Kozmetik adlı bir şirket kuran iki ortak, ilk Kiehl’s mağazasını mayısta Akmerkez’de 373 numaralı dükkânda açıyor. Zincir haline geleceklerini söyleyen Seray Sever şunları anlatıyor:

“Artık her şeyin doğalı revaçta. Ben alerjik olduğumdan her ürünü kullanamıyorum. Yurtdışına gittiğim zaman Kiehl’s ürünleri alırdım. Sivilce ilacından köpek şampuanına kadar her tür ürünleri var. Tekin Acar’la bu markayı Türkiye’ye getirmeye karar verdik.

Ancak şirket, ürünlerinin yalnızca kendine ait mağazalarda satılmasına izin veriyor. İlk mağaza Akmerkez’de mayısta açılacak. İstanbul’da 2 - 3 mağaza olacak. Daha sonra Türkiye’ye yayılacak. Fiyatlarımız ABD’deki fiyatlardan çok farklı olmayacak.”

L’Oreal’in sahibi olduğu Kiehl’s 2008 yılında Brad Pitt’le ortak çevre dostu bir vücut şampuanı üretme kararı almıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde