Şenol Güneş: Hürriyet'e hakkımı helal etmiyorum

Şenol Güneş: Hürriyet'e hakkımı helal etmiyorum

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Yeni Malatyaspor maçı sonrası çarpıcı açıklamalara imza attı.

Şenol Güneş: Hürriyet'e hakkımı helal etmiyorum
16px
24px
22.04.2018 22:11
ABONE OLgoogle

Tecrübeli çalıştırıcı, "Bugün Hürriyet'in attığı başlığı gördük. Aynısını 2002 Dünya Kupası'nda yine yaptılar. Güçlerini benim üzerimde kullanmasınlar. Bu tip medya mensuplarına hakkımı helal etmiyorum. Çok büyük haksızlık yapılıyor" dedi.

Süper Lig'de Yeni Malatyaspor'u 3-1 mağlup eden Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş karşılaşma sonrası hakkında yapılan haberlere tepki gösterirken, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Konuşurken oldukça duygulandığı görülen Güneş'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;  Şenol Güneş, Acıbadem Hastanesi'ne dava açıyor "Yine algı yaratılıyor"

"Üç gündür rahatsızdım ama sesim kısıldı yine maçta. İyi bir takıma karşı oynadık bugün. İzlerken üzüldüm Erol Hoca'ya. Eğer kast ettiği hakemse çok özür dilerim bu algıyı yine yapmaya devam ediyorlar. Bir haksızlık varsa, bize var. Yine aynı algı yaratılıyor. Konuşmadığımız, affedersiniz salaklığımız değildir. Haksızlıkların ne olduğunu biliyorum. Halis Özkahya, Ankara'da Gençlerbirliği maçındakinden kötüsü burada yapıldı, kırmızı çıkmadı."

"Hakkımı helal etmiyorum"

(Tatil edilen Fenerbahçe derbisiyle ilgili) "Arkadan konuşup da, hastaneden bilgi alıp... Bu kadar kötü zihniyetle futbol maçı alsanız ne olur, almasanız ne olur. Hürriyet'ten beni aradılar, isim veriyorum. Mühim olan ölüm haline getirmeden bunları yapmak. Bugün Hürriyet'in attığı başlığı gördük. Aynısını 2002 Dünya Kupası'nda yine yaptılar. Güçlerini benim üzerimde kullanmasınlar. Bu tip medya mensuplarına hakkımı helal etmiyorum. Çok büyük haksızlık yapılıyor. Burada da, Fenerbahçe sahasında da bir şey atılmasın. Taş gelmiş, çakmak gelmiş, ben hatırlamıyorum. Ben bir kere yüzümü dönmedim. Eğer kumpas varsa, komplo varsa, böyle var. Bu kadar çirkinlik olmaz, bizi yaralayan bu."

"Aykut Kocaman 'iyi misin' diye sormadı"

"Aykut Kocaman gelmiş yanıma hatırlamıyorum ama bana gelip 'iyi misin' diye sormadı. Bu ülkede sanatçıya sporcuya çok yazık ediliyor. Hiç bir sahada bir şey atılmasın."

"Ne yaptık, sahaya mı girdik bu maçta"

"Bugün Aykut Kocaman, Fatih Terim, Mustafa Denizli yan yana gelelim konuşalım. Benim kimseden çekincem yok. Kabul edemiyorum artık. Ne yaptık sahaya mı girdik bu maçta."

"Evet görüyoruz Beşiktaş kollanıyor!"

"Beşiktaş kollanıyormuş. Evet, görüyoruz kollanıyor. Benim yaşıma eleştiri yapanlar inşallah bu yaşları görür. Allah onlara da bu yaşları göstersin. Bu ülkeden geçinenler daha dikkatli olsunlar. Yok şöyle yapıyor, böyle yapıyor. Sahada gerginlikler çıkıyordu ama kavgayı ben mi yarattım? Namusumuzla top oynuyoruz. Avrupa Şampiyonası'nda Pepe'yi Quaresma'yi çekime çağırıyorlar, sen onlara taş atıyorsun."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde