Semih Şentürk'e kimler talip oldu

Semih Şentürk'e kimler talip oldu

Fenerbahçe'den ayrılması gündeme gelen Semih Şentürk'e BJK ve TS talip

Semih Şentürk'e kimler talip oldu
16px
24px
04.01.2010 11:57
ABONE OLgoogle

Fenerbahçe'den ayrılması gündeme gelen Semih Şentürk harıl harıl forvet arayan Beşiktaş ve Trabzon'un transfer listesine girdi

Fenerbahçe'yi federasyona şikayet ederek bir anlamda kulübüyle köprüleri atan Semih Şentürk'ün adı birçok takımla anılmaya başlandı. Galatasaray'ın ilgilendiği bilinen milli futbolcu için forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş ve Trabzonspor'un da nabız yokladığı gelen haberler arasında. Sarı-lacivertliler, bu futbolcuyla problemi çözemezse gelen teklifleri değerlendirmeye alacak.

İLK TERCİHİ AVRUPA KULÜPLERİ

Ancak Fenerbahçe, bu futbolcuyu Türkiye'den bir takıma vermek istemiyor. Semih'in de ilk tercih olarak Avrupa kulüplerini düşündüğü bildirildi. Opsiyonu kullanarak Semih'in sözleşmesini 1 yıl uzatan Fenerbahçe'nin ikinci kaptanı için 3 milyon Euro bonservis bedeli belirlemesi bekleniyor.

Biletler kesilince yerliler umutlandı

Fenerbahçe'de Önder, Kazım ve Semih'in takımdan ayrılma noktasına gelmesi, forma yüzü görmeyen isimlere şans oldu. Ligin ilk yarısında neredeyse 18'e bile zor giren Uğur Boral, Deniz Barış, Selçuk Şahin, Ali Bilgin, Deivid De Souza gibi isimler, yaşanan olaylar sonrası 2010'a umutla bakmaya başladılar. Roberto Carlos'un ayrılmasının ardından Uğur'un sol açık mevkii için ilk 11 şansı bile doğmuş durumda. Daum, son maçlarda bu bölgede Özer'i deniyordu. Ancak Özer'i ortaya çekmek istediği bilinen Alman hoca, böylece Uğur'a da yer açmayı planlıyor.

Nuno Gomez iddiası

Fenerbahçe'nin Benfica'dan Nuno Gomez ve Oscar Cardozo ile ilgilendiği ileri sürüldü. 13 maçta 14 gol atan Paraguaylı Cardozo'nun transferinin düşük bir ihtimal olduğunu belirten Portekiz'in Diario de Noticias Gazetesi, forma şansı giderek azalan Nuno Gomez'in Fenerbahçe'ye transferinin ise mümkün olduğunu kaydetti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde