Selma Ann Desmond son yolculuğuna uğurlandı

Selma Ann Desmond son yolculuğuna uğurlandı

Selma Ann Desmond, Levent Camii'nden son yolculuğuna uğurlandı. Annesi Güney Erman, cami çıkışında basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Selma Ann Desmond son yolculuğuna uğurlandı
16px
24px
25.11.2011 16:22
ABONE OLgoogle

Reklamcı Ali Taran'dan bir süre önce boşanan ve kanser tedavisi gördüğü sırada önceki gün yaşamını yitiren Selma Ann Desmond, Levent Camii'nden son yolculuğuna uğurlandı. Annesi Güney Erman, cami çıkışında basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Cenaze namazı sonrasında yakınlarının desteğiyle ayakta güçlükle durabildiği gözlenen anne Güney Erman, yaşanan son olaylarla ilgili sorular karşısında, "Hiçbir şey söylemek istemiyorum. Üzgünüm, evladımı kaybettim. Ne söyleyeyim ki." dedi.

Kızının son anlarını anlatan anne Erman, "Çok iyiydi, çok güzel uyuyordu. Sakindi, uyuyarak gitti. Hepimiz yanındaydık, yanımızda uyuyarak gitti." şeklinde konuştu.

Ali Taran'ın hatırlatılması üzerine Güney Erman şöyle konuştu: "Hiçbir şey. O benim torunumun babası torunum benim için çok kıymetli. Ve üzmek istemiyorum onu hiçbir zaman onun için hiçbir şey de söylemeyeceğim."

Desmond'un kız kardeşi Neriman Erman ise, hiçbir şey söylemek istemediğini belirterek arkadaşına sarılarak bir süre ağladı. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde