Selçuk Bayraktar da siyasete girme sinyali verdi

Selçuk Bayraktar da siyasete girme sinyali verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ikinci damadı Selçuk Bayraktar, muhalefeti hedef alarak, 'Milli SİHA’larımızın isabetli vuruşlarının yankısı terör destekçisi sözde siyasetçilerden geliyor' dedi.

Selçuk Bayraktar da siyasete girme sinyali verdi
16px
24px
29.03.2019 09:23
ABONE OLgoogle

Baykar adlı firmanın yönetim kurulu üyesi olan, TSK'ya 2007 yılından bu yana İHA satan ve buna SİHA'ları da ekleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar, siyasete girme sinyali de verdi.

Sosyal medyadan muhalefeti hedef alan Bayraktar, "TSK’mızın başarılı operasyonlarında Milli SİHA’larımızın isabetli vuruşlarının yankısı terör destekçisi sözde siyasetçilerden geliyor. teröristleri, terör destekçilerini ve terör sevicileri üzmeye devam edeceğiz. Milli SİHA'larımız ve Roketsan üretimi Milli Akıllı Mühimmat dünyada kendi sınıfının en iyileri. Maliyetleri de dünyadaki emsallerinin 5'te biri. İkisi de dışarıdan tedarik edemediğimiz stratejik teknolojiler. TSK'mız dünyada bu teknolojiyi en etkin kullanan üç ülkeden biri" açıklamasında bulundu.

47 MİLYON DOLARLIK İHALE KAZANDI

Şu anda TSK envanterinde Bayraktarlar tarafından yapılan 12 adet TB-2 taktik İHA bulunurken, bunlar için 47 milyon dolar ödendi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde