Seks yapılacak en iyi 10 otomobil

Seks yapılacak en iyi 10 otomobil

Hindi pişirmek yerine yeni yıla otomobilde seks yaparak girenlerin sayısının arttığını ortaya koydu.

Seks yapılacak en iyi 10 otomobil
16px
24px
01.01.2011 12:09
ABONE OLgoogle

Herkesin farklı bir beklentiyle girdiği 2011’e ilişkin en ilginç araştırma İngiltere’de yapıldı. İngiltere’de bir otomobil perakende şirketi, hindi pişirmek yerine yeni yıla otomobilde seks yaparak girenlerin sayısının arttığını ortaya koydu. Araştırmaya katılanların yüzde 54’ü yeni yıla otomobilde seks yaparak girdiği sinyalini verirken, özellikle 55 yaş üstünde bu oranın artması dikkat çekti.

İNGİLTERE’de yapılan bir araştırma, yılbaşı gecesi hindi pişirmek yerine otomobilde seks yapma eğiliminin arttığını ortaya koydu. İngiltere’nin önde gelen online otomobil perakende şirketi Autoquake’nin araştırmasına göre, sıkışma ve yakalanma riskine rağmen ankete katılanların yüzde 22’si 4 tekerlek üstünde seksin olağanüstü bir deneyim olduğunu belirtirken yüzde 32’si ise otomobilde seksin güzel ama çok abartılmaması gerektiğini düşünüyor.

3 erkekten 1’i istiyor

Otomobilde seks yapmayanlar ise araştırmada ikiye ayrıldı. Bazıları arka koltukta bu deneyimi yaşamak istediğini belirtirken, bir bölümü 4 tekerlek üstünde bu deneyime karşı çıktı. Cinsiyetler arasında ise net bir ayrım oluştu. Her 3 erkekten biri yani ankete katılanların yüzde 28’isi otomobilde seksi olağanüstü olarak değerlendirirken, kadınlarda bu oran yüzde 18’e iniyor. Kadınların yüzde 31’i otomobilde seksi yanlış bulurken, bu oran erkeklerde ise yüzde 11.

55 yaş üstü hoşlanıyor

Autoquake.com’un araştırmasındaki diğer ilginç veri ise yaş gruplarında ortaya çıkıyor. 18-24 yaş arasındaki grubun sadece yüzde 13’ü otomobilde seks yapıp bundan hoşlanırken, 55 yaş üstü grubun yüzde 39’u ise bu deneyimi olağanüstü bulduğunu söylüyor. 55 yaş üstü grupta otomobilde seksi uygun bulmayanların oranı ise sadece yüzde 11.

Mobil yatak odası

Autoquake’nin CEO’su Dermot Halpin, bir çok sürücünün otomobillerini mobil yatak odası olarak kullanmasına çok şaşırdıklarını belirterek, “Özellikle ileri yaştaki insanların bu konuda öncü olması çok etkileyeci” yorumunu yaptı. Alpin otomobilde seks yapmak isteyenlere, “Eğer otomobilde seks yapmak istiyorsanız, ısıtıcıyı kapatmayı unutmayın” tavsiyesinde bulundu. Araştırma, en iyi seks yapılabilecek 10 otomobili de belirledi.

Seks yapılacak en iyi 10 otomobil

1- Mercedes E Class: Geniş iç alanı büyük Mercedes’i aşık çiftler için mükemmel kılıyor.
2- Volkswagen Beetle: Bu araçta aşk yapmak rahat değil ama eğer bir şeyi yapmak ne kadar zorsa o kadar tatmin edici.
3- Ferrari 458 Italia: Bu araçta seks yapacaksanız ortasında yapın çünkü sizi yaralayacak soğuk bir vites kolu yoktur.
4- Mini Cooper: 60’ların ritmini Mini’nin içinde salınarak yeniden yaratabilirsiniz.
5- Volvo V70: Köpek severlerin en çok tercih ettiği otomobilde bu doğrultuda fantazi yaşanabiliyor.
6- VW Golf GTI: Etkili ve doyurucu bu otomobil, seks konusunda da etkili ve doyurucu.
7- Alfa Romeo Spider: Olgun bir kadınla yeni mezun bir genç için en romantik seçim.
8- Rolls-Royce Ghost: Niye bu işi lüksün kucağında yapmıyorsunuz. Sadece döşemelere dikkat edin.
9- Aston Martin Vanquish: Roger Moore’nin dediği gibi, “Sonunda tam bir İngiliz oldunuz’.
10- Land Rover Discovery: Hava nasıl olursa olsun, Discovery sizi istediğiniz sessiz otoparka götürecek.

Ford ve Chrysler 185 bin aracı çağırdı

ABD’li otomobil üreticileri Ford ve Chrysler’dan ayrı ayrı yapılan açıklamada, ABD ve Kanada’da her iki markaya ait toplam 185 bin aracın geri çağrıldığı bildirildi. Açıklamaya göre, Chrysler 2008, 2009, 2010 ve 2011 model 22 bin adet Dodge RAM marka aracı geri çağırdı.

Emre Özpeynirci/Hürriyet

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde