Sekiz rauntluk dev maçı kim kazandı?

Sekiz rauntluk dev maçı kim kazandı?

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu’nun öncülüğünde Türkiye ve Almanya arasındaki dostluk ilişkisini pekiştirmek amacıyla Volkswagen Group Porsche Yönetim Kurulu Üyesi Uwe Hück ile dünya şampiyonu Türk boksör Fırat Arslan, İstanbul’da bir gösteri maçı yaptı.

Sekiz rauntluk dev maçı kim kazandı?
16px
24px
27.11.2018 12:20
ABONE OLgoogle

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu’nun yakın dostu Volkswagen Group Porsche Yönetim Kurulu Üyesi ve Porsche İşçi Sendika Başkanı Uwe Hück ile dünya şampiyonu Türk asıllı Alman boksör Fırat Arslan, Türk-Alman dostluğunu pekiştirmek amacıyla İstanbul’da bir gösteri maçı için ringe çıktı.

Orka Holding sponsorluğunda Üsküdar Çavuşdere Spor Sarayı’nda gerçekleştirilen boks müsabakasını Türk sporseverlerin yanı sıra Almanya’dan kendi olanakları ile Türkiye’ye gelen Porsche’nin 90 üst düzey yöneticisi de izledi. İki ülkenin istiklal marşının okunmasının ardından başlayan boks müsabakası 8 raunt sürdü.

Karşılaşma sonunda hakemler, aynı zamanda 2 kez Avrupa Kick Boks şampiyonu olan Hück ile dünya boks şampiyonu Arslan’ı galip ilan etti. 

Türk-Alman dostluğuna büyük katkıda bulundular

Hück ve Arslan’a şampiyonluk kupalarını Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu verdi. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve Kick Boks Dünya Şampiyonu Sabriye Şengül'ün de izlediği gösteri maçından elde edilen bağış kimsesiz çocuklar için kullanılacak. Bu bağış, Süleyman Orakçıoğlu’nun önerisiyle en kısa zamanda Darüşşafaka’ya takdim edilecek.

Karşılaşma sonrası ringe çıkarak Hück ve Arslan’ı tebrik eden Süleyman Orakçıoğlu, “Türk-Alman dostluğuna katkıda bulundukları için Uwe Hück ve Fırat Arslan’a teşekkür ediyorum. Her iki isim bu akşam bizler için çok büyük bir fedakarlık yaptı. Bu fedakarlık dostluğumuzun çimentosu olsun.” dedi. İki ülke arasındaki ilişkilerin gelişmesi amacıyla Hück ve Arslan, ilk boks müsabakasını geçen yıl ekim ayında Almanya’nın Stuttgart kentinde yapmıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde