Şeker Piliç'in imdadına kim yetişti?

Şeker Piliç'in imdadına kim yetişti?

Geçtiğimiz hafta üretimi durdurma kararı alan Şeker Piliç, bugün önemli bir açıklama yaptı

Şeker Piliç'in imdadına kim yetişti?
16px
24px
07.02.2013 07:17
ABONE OLgoogle

Üretimi durdurma kararı alan Şeker Piliç, bugün yaptığı açıklamada yeniden üretime geçeceklerini piyasaya duyurdu.
 
Şeker Piliç A.Ş, olumlu gelişmelerin devam etmesiyle önümüzdeki aylar içinde tekrar üretime başlama konusunda gayretlerinin devam edeceğini bildirdi.

Şeker Piliç Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bor ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Osman Bor'un imzasını taşıyan yazılı açıklamada, firmadaki son gelişmeler ile ilgili görüş ve düşüncelere yer verildi. Açıklama, şunlar kaydedildi:

''Yaşadığımız zor günler nedeniyle Ankara'da yaptığımız görüşmeler neticesinde sayın devlet büyüklerimiz bizlere KDV iadesinin uygun olan miktarının ivedi olarak iadesini ve yeni oluşumlarda yanımızda ve destek olduklarını belirtmişlerdir. Bu olumlu gelişmelerden dolayı, tüm devlet büyüklerimize özellikle Maliye Bakanımız sayın Mehmet Şimşek, AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı sayın Edip Uğur ve sayın Mehmet Cemal Öztaylan beye teşekkürlerimizi sunarız. Bu olumlu gelişmelerin devam etmesiyle birlikte önümüzdeki aylar içerisinde tekrar üretime başlamak konusunda gayretlerimiz devam edecektir.
 
Bölge halkımıza hizmet etmek tüketicilerimizi çalışanlarımızı ve tedarikçilerimizi memnun etmek arzusu ile bizlerin ve mesai arkadaşlarımızın sonsuz gayret ve çalışmaları, devlet büyüklerimizin destekleri ile olumlu sonuçlar alınana kadar devam edecektir.''

Açıklamada, önümüzdeki dönemde de bu mutlu gelişim ve oluşumlardan halkın mutlaka haberdar edileceği bildirildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde