Şehit Erol Olçok'un mezarındaki dikkat çeken ayrıntı

Şehit Erol Olçok'un mezarındaki dikkat çeken ayrıntı

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, annesinin ve babasının mezarlarını ziyaret etti.

Şehit Erol Olçok'un mezarındaki dikkat çeken ayrıntı
16px
24px
06.06.2019 09:30
ABONE OLgoogle

Ramazan Bayramı'nı İstanbul'da geçiren Erdoğan, Üsküdar Kısıklı'daki konutundan Karacaahmet Mezarlığı'na geldi.

Erdoğan, oğlu Bilal Erdoğan ile birlikte annesi Tenzile ve babası Ahmet Erdoğan'ın mezarlarını ziyaret ederek, dua okudu.

OLÇOK AİLESİNİN MEZARI 

Erdoğan, annesi Tenzile ve babası Ahmet Erdoğan'ın kabirlerini ziyaretinin ardından, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Boğaziçi Köprüsü'nde (15 Temmuz Şehitler Köprüsü) hayatını kaybeden Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un mezarlarını da ziyaret etti. Olçok Ailesinin mezarlarının güzelliği dikkat çekti.

YILDIRIM AİLESİNİN MEZARI

İstanbul'daki seçim çalışmalarını Anadolu'ya taşıyan Cumhur ittifakının AK Parti'li Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Sivas programının ardından baba ocağı Erzincan'ın Refahiye ilçesine bağlı Kayı köyüne gitti.

Eşi Semiha Yıldırım ile birlikte doğup büyüdüğü baba ocağını gezen Yıldırım, aile mezarlığını ziyaret ederek annesi Bahar, babası Hacı Dursun ve dedesi Hacı Bekir Yıldırım'ın kabirlerinde dua etti. Yıldırım ailesinin kabristanının ise çok sade olduğu dikkatlerden kaçmadı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde