Savcı rüşvet alırken suçüstü yakalandı

Savcı rüşvet alırken suçüstü yakalandı

Bir işadamı, ilçede görevli Cumhuriyet Savcısı C.K’nin kendisinden 15 bin TL rüşvet istediğini öne sürerek Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Yiğitbilek’e başvurdu.

Savcı rüşvet alırken suçüstü yakalandı
16px
24px
02.06.2012 07:30
ABONE OLgoogle

 Uzunköprülü bir işadamı, ilçede görevli Cumhuriyet Savcısı C.K’nin kendisinden 15 bin TL rüşvet istediğini öne sürerek Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Yiğitbilek’e başvurdu.

Gizlilik içinde yürütülen operasyonda, önceki gece işadamından para alırken C.K’ye suçüstü yapıldı. Gözaltına alınan savcı C.K’nin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Cumhuriyet Savcısı C.K, Hâkim ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun geçen yıl yaz kararnamesi ile Ardahan’dan Uzunköprü’ye atanmıştı.

Savcı C.K, Sakaryalı iki işadamı ve bir polis memurunun bulunduğu cip, geçen yıl mayıs ayında Sakarya’da şarampole devrilerek takla atmış, işadamı Serdar Çolak ile polis memuru Bülent Yılmaz yaşamını yitirmiş, C.K. ise kazadan iki dakika önce emniyet kemerini taktığı için yaralı kurtulmuştu.

Araçtan etrafa saçılan paralar dikkat çekmişti. (Cumhuriyet)

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde