Şarkıcı Ebru Polat, Porsche marka arabasına benzin yerine su koydu

Şarkıcı Ebru Polat, Porsche marka arabasına benzin yerine su koydu

Şarkıcı Ebru Polat geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda yolda kaldı. Motorunun hararet yaptığı sanılan arabanın yakıt deposuna su döken Polat durumu daha da fena hale getirdi.

Şarkıcı Ebru Polat, Porsche marka arabasına benzin yerine su koydu
16px
24px
16.01.2018 11:07
ABONE OLgoogle

Şarkıcı Ebru Polat, Porsche marka spor arabasıyla Nişantaşı’nda yolda kaldı. Polat yakıt deposuna su koyduğunu belirterek otomobiller ile alakalı bihaber olduğunu gösterdi.

“DALGINLIKLA YAKIT DEPOSUNA SU BOŞALTTIM”

Şarkıcı Ebru Polat, Porsche marka spor arabasıyla Nişantaşı’nda yolda kaldı. Bir arkadaşını telefonla arayarak yardım isteyen şarkıcı, sinirlerine hakim olamayarak aracına tekme attı. Bununla da kalmadı, içi su dolu şişeyi yakıt deposuna boşalttı.

Muhabirlerin “Yakıt deposuna su mu koyuyorsunuz?” sorusuna “Sizi ilgilendirmez. Üstüme gelmeyin, çok sinirliyim” diyerek karşılık verdi. Polat, ertesi gün ise şu açıklamayı yaptı:

“Araç birden durunca arkadaşımı aradım ‘Ya benzin bitti ya da araç hararet yaptı’ dedim. O da ‘hararetse su dök’ şeklinde konuştu. Dalgınlıkla yakıt deposuna su boşalttım. Meğer benzinim bitmiş.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde