Sarıyer'de korkunç olay: Genç kız, tacizciyi....

Sarıyer'de korkunç olay: Genç kız, tacizciyi....

24 yaşındaki Semra Ç. korsan taksicinin tacizine uğradı, el freninin altında bulunan bıçakla taksiciyi öldürdü

Sarıyer'de korkunç olay: Genç kız, tacizciyi....
16px
24px
05.11.2016 06:29
ABONE OLgoogle

İstanbul Sarıyer’de, bir süre arkadaşlık yaptığı korsan taksicinin tacizine uğrayan Orman Fakültesi öğrencisi 24 yaşındaki Semra Ç., el freninin altında bulunan bıçakla taksiciyi öldürdü.

Olay Zekeriyaköy’de yaşandı. İstanbul Üniversitesi’nin Bahçeköy yerleşkesindeki Orman Fakültesi’nde okuyan 24 yaşındaki Semra Ç., iddialara göre okula gitmek için uzun süredir Sarıyer’de korsan taksicilik yapan 47 yaşındaki Hıdır Doğan’ın aracına biniyordu.

İkili bir süre arkadaşlık yaptı ancak genç kız daha sonra ayrılmak istediğini söyledi. Semra Ç., Doğan’ın tacizleri nedeniyle birkaç kez ev değiştirdi. Ailesi İstanbul dışında olan Semra Ç., olay günü de evine gelen Doğan’la gitmek istemedi. İddiaya göre genç kızı zorla araca bindiren taksici, “Bu gece ya benim olacaksın ya da ikimizden biri ölecek” tehdidinde bulundu.

Genç kız, kendisini taciz etmeye kalkışan Doğan’ı engellemek için el freninin altında bulunan bıçağı alıp rastgele taksiciye sapladı. Doğan, kalbine ve sırtına aldığı darbelerle hayatını kaybetti. Şoka giren Semra Ç. direksiyona geçip araç içinde hareketsiz yatan Doğan’ın cesediyle birlikte Sarıyer’e kadar gitti.

Ancak benzin bitince araçtan inen Semra Ç., jandarmaya giderek teslim oldu. Genç kızın ifadesinde, “Öldüğünü anlamadım. Amacım aracı uçurumdan aşağı atarak intihar etmekti” dediği öğrenildi. İfadesinin ardından adliyeye sevkedilen Semra Ç. tutuklandı.

Habertürk

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde