Sarıgül, eski eşine ne mesajı gönderdi?

Sarıgül, eski eşine ne mesajı gönderdi?

Mustafa Sarıgül, gazetecilerin ''Eski eşiniz Aylin Kotil, CHP Beyoğlu Belediye Başkan Aday Adayı. İkinizin kazanması durumunda bir sıkıntı yaşanır mı?

Sarıgül, eski eşine ne mesajı gönderdi?
16px
24px
14.01.2014 16:21
ABONE OLgoogle
CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, gazetecilerin ''Eski eşiniz Aylin Kotil, CHP Beyoğlu Belediye Başkan Aday Adayı. İkinizin kazanması durumunda bir sıkıntı yaşanır mı?'' sorusunu yanıtladı.
 
Sarıgül, "Birlikte İstanbul’umuza özellikle inançlara ve laikliğe saygılı, cumhuriyetimizin korunması ile örflerimizin, törelerimizin, geleneklerimizin, bir kent yaşamında yurttaşlarımızın nasıl mutlu olması gerektiğiyle ilgili Aylin Kotil Hanımefendi ile birlikte çalışmalarımız olacak. Bu projeleri beraber bütün yurttaşlarımızla paylaşacağız" dedi.
 
LALELİ İSTANBUL’UN KALBİ
 
Seçim çalışmalarını sürdüren Mustafa Sarıgül, Laleli’de esnaf ziyaretlerinde bulundu. Beraberinde bir grup partili ile birlikte Laleli sokaklarını gezen Sarıgül, ziyaret sırasında vatandaşlarla sohbet edip bol bol resim çektirdi. Ziyaretiyle ilgili gazetecilere açıklama yapan Mustafa Sarıgül, Laleli’nin İstanbul’un kalbi olduğunu, ihracatta Türkiye’ye önemli katkılar sağladığına dikkat çekti. Şişli Osmanbey’de çok önemli projelere imza attıklarını ifade eden Sarıgül aynı projelerin Laleli’de de gerçekleştirmek istediklerini söyledi.
 
Mustafa Sarıgül, "Biz istiyoruz ki Laleli’de esnafımızın ürettiği bütün ürünler raflarda kalmayıp dünya pazarlarına açılsın. Laleli İstanbul’un kalbidir, Laleli’den dünyanın 40 ülkesine ihracat yapılmaktadır. Bir ülke markalarıyla güç kazanır. Laleli’de Türk markalarımız muhteşem bir noktada olsun ve burada üretilen ürünler Fransız, İtalyan, Alman markaları olarak değil Türk markaları olsun. Burada bizim ürettiğimiz ürünler 10 Dolar ya da Avro’ya alınıp, 80-90 Avro’ya satılan mallar var. Biz istiyoruz ki ülkemizde üretilen mallar kendi markalarımızla satılsın" diye konuştu.
 
"AYLİN KOTİL HANIMEFENDİ ÇOK GAYRETLİ ÇALIŞMALAR İÇERİSİNDE"
 
Sarıgül, Laleli ile ilgili açıklamalarının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sarıgül, bir gazetecinin "Eski eşiniz Aylin Kotil, CHP Beyoğlu Belediye Başkan Aday Adayı. İkinizin kazanması durumunda bir sıkıntı yaşanır mı?" şeklindeki sorusuna "Aylin Kotil Hanımefendi Beyoğlu’nda CHP’nin Belediye Başkan Aday Adayı olarak çalışmalarına devam ediyor. Ben kendisini çok gayretli çalışmalar içerisinde olduğunu görüyorum. Kendisine başarılar diliyorum. Birlikte İstanbul’umuza özellikle inançlara ve laikliğe saygılı, cumhuriyetimizin korunması ile örflerimizin, törelerimizin, geleneklerimizin, bir kent yaşamında yurttaşlarımızın nasıl mutlu olması gerektiğiyle ilgili Aylin Kotil Hanımefendi ile birlikte çalışmalarımız olacak. Bu projeleri beraber bütün yurttaşlarımızla paylaşacağız" şeklinde yanıt verdi.
 
"İLERİ DEMOKRASİ DİYE YOLA ÇIKANLAR NE YAZIK Kİ DEMOKRASİYE ÇELME TAKTILAR"
 
Bir gazetecinin "İnternette bazı yasaklamalar gündemde. Bununla ilgili ne düşünüyorsunuz?" şeklindeki soruya ise Mustafa Sarıgül, "İleri demokrasi diye yola çıkanlar ne yazık ki demokrasiye çelme taktılar. İleri demokrasi diyerek yurttaşlarımızdan yıllarca oy istediler .Kendilerinden yana olduğunda herşey mübah. Ancak farklı bir uygulama olduğunda her türlü karayı çalıyorlar. Bugün, çağdaş, medeni ülkelerde özgürlükleri kısıtlamak mümkün değildir. Bir iktidar özgürlükleri kısıtlıyorsa, bir iktidar halkın verdiği yetkiyi devlet gücü olarak yurttaşlardan yana kullanıyorsa anlayın ki o iktidarın gitme vakti gelmiştir" şeklinde yanıt verdi. 
 
Konuşması zaman zaman bazı vatandaşlar tarafından ’Halkçı Sarıgül’ sloganlarıyla kesilen Mustafa Sarıgül, kendisine oy veren vatandaşların hak ve hukuklarının yanı sıra Ak Parti’ye oy veren yurttaşların da hak ve hukuklarını koruyacağını söyledi. "Hiçbir zaman ötekim olmayacak" diyen Sarıgül, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi halkın kendisine vermiş olduğu yetkiyi hiçbir zaman devlet gücü olarak yurttaşlarımızın üzerine gitmeyecek. Benim görevim bütün yurttaşlarımızın, çalışanların yüzünü güldürmek olacaktır" ifadelerini kullandı.
 
 
Sarıgül’ün esnaf ziyaretine sarı kaşkollarıyla katılan bir grup kadın partili ise vatandaşlara broşür dağıttı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde