Saray o istifayı doğruladı

Saray o istifayı doğruladı

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele kendi isteğiyle istifasını verdi." dedi.

Saray o istifayı doğruladı
16px
24px
17.08.2017 14:55
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele kendi isteğiyle istifasını verdi." dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basın toplantısında medya mensuplarının sorularını yanıtladı. Kalın, "Veysel Kösele kendi istek ve arzusu ile istifasını vermiş ve bu istifa dilekçesi işleme konulmuştur. Genelkurmay Başkanlığımızdan aldığım bilgi ile teyit etmek istedim" dedi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Almanya Başbakanı Angela Merkel'in açıklamalarına ilişkin, "Bu açıklamalar tabii talihsiz açıklamalar. Almanya'da devam etmekte olan seçim atmosferinde yapıldığını düşündüğümüz, düşünmek istediğimiz açıklamalar." dedi. 

"Bundan sadece Türkiye zarar görmez, Avrupa ülkeleri de zarar görür"

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, "Bir AB üyesi ülkenin bütün AB kurumlarına talimat verir tarzda tutum içerisine girmesi doğru değil. Gümrük Birliği anlaşması kazan-kazan esasına göre yapılmış bir anlaşmadır. Burada Türkiye'nin de Avrupa ülkelerinin de kazanmasını esas alan bir ilişkiden bahsediyoruz. Bu engellendiği zaman, ötelendiği zaman, iptal edildiği zaman bundan sadece Türkiye zarar görmez, Avrupa ülkeleri de zarar görür." ifadelerini kullandı. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde