Saran Group’tan Premier League tutkunlarına güzel haber

Saran Group’tan Premier League tutkunlarına güzel haber

Saran Group İngiltere Premier Ligi ile anlaşmasını 2022’ye kadar yeniledi. Anlaşmaya göre İngiltere Premier Ligi 2022’ye kadar, 3 sezon daha S Sport ve S Sport Plus’ta yayınlanmaya devam edecek.

Saran Group’tan Premier League tutkunlarına güzel haber
16px
24px
06.02.2019 13:26
ABONE OLgoogle

Türkiye’nin Premium spor kanalı S Sport dünyanın en çok izlenen ve en pahalı futbol ligi olan Premier League ile anlaşmasını yenileyerek, bu içeriği 3 yıl daha yayınlayacağını tüm sporseverlere müjdeledi. Premier League maçları ayrıca Saran Group bünyesinde yer alan S Sport Plus uygulaması üzerinden de yayınlanacak.

Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, bu konuda şu bilgileri verdi:

 “Dünyanın en iyi spor müsabakalarını ve sporcularını Türk sporseverler ile buluşturmak için yaptığımız yatırımlara devam ediyoruz. Saran Group ile Premier League arasında yenilenen anlaşma, sadece bizim kanalımız S Sport ve mobil uygulamamız S Sport Plus için değil, Türk sporseverleri için de önemli bir kazanım olmuştur. Bu vesile ile Saran Group, ülkemize olan inancını, spor ve yayıncılık alanına yaptığı yeni yatırımlarla bir kez daha göstermiş oldu” 

S Sport dünyanın en çok takip edilen spor organizasyonlarını Türk sporseverlerle buluşturuyor

S Sport ve S Sport Plus, Premier League‘in yanı sıra dünyanın en çok takip edilen, en prestijli spor organizasyonlarını da izleyicilerle buluşturmaya ve spor sevgisini geniş kitlelere ulaştırmaya devam ediyor. S Sport, Premier League’in yanı sıra, NBA,  Formula 1, Moto GP, UFC, WWE, Diamond League, FIS, FIS Freestyle, Sumo, Monster Jam gösterileri ve Barcelona’nın kulüp kanalı BARCA TV‘yi yayınlamaya devam ediyor. Ayrıca yayın dönemi içerisinde FIVB Plaj Voleybolu Turnuvaları ve uluslararası voleybol turnuvaları, WTA Tenis Turnuvaları, ATP 500 Tenis Turnuvaları, World Super Bike (WSBK), SPN Winter & Summer X Games, PGS Tour Golf Turnuvası ve World`s Strongest Man yarışmaları da S Sport’ta sporseverlerle buluşuyor. S Sport Digiturk 85 – D Smart 78 – TV+ 77 ve Tivibu 74 nolu kanallardan izlenebiliyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde