Sarai Sierra tuğla ile öldürülmüş

Sarai Sierra tuğla ile öldürülmüş

ABD’li Sarai Sierra’nın (33) cinayet şüphelisi olarak Laz Ziya lakaplı Ziya T. aranıyor

Sarai Sierra tuğla ile öldürülmüş
16px
24px
21.02.2013 09:17
ABONE OLgoogle

ABD’li Sarai Sierra’nın (33) cinayet şüphelisi olarak Laz Ziya lakaplı Ziya T. aranırken, genç kadının cinayetin işlendiği dehlizde bulunan tarihi tuğla ile öldürüldüğü kesinleşti. Tuğlanın üzerinde Sierra’ya ve Ziya T.’ye ait doku bulundu.

Polis, dehlizde bulduğu tuğlayı cinayet aleti olarak kayıtlara geçirdi. Polisin tespitlerine göre; Ziya T., cinayeti Sierra’nın kaybolduğu tarih olan 21 Ocak 2013 günü saat 15.00 ile 18.00 arasında işledi. Cesedi, cinayeti işlediği dehlizden, daha kapalı ve girilmesi zor olan başka dehlize taşıyarak üzerine battaniyesini örttü.

TREN, VAPUR, OTOBÜS 

Cesedin üzerine traversleri de attı. Sarai Sierra’nın kaybolduğu haberleri medyaya yansıyınca Ziya T. de kaldığı surlardan ayrıldı. Tren yolunu takip ederek Sirkeci’ye geldi. Buradan Üsküdar vapuruna bindi. Üsküdar’dan Harem’e geçti. Otogardan otobüsle Karabük’e gitti. Cesedin bulunmasıyla birlikte de Karabük’ten ayrılma kararı aldı. Polis, Ziya T.’nin İstanbul’dan ve Karabük’ten kaçış görüntülerine MOBESE kameralarından ulaştı.

Hürriyet

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde