Saraçoğlu'nda gol düellosu: Fener yeniden lider

Saraçoğlu'nda gol düellosu: Fener yeniden lider

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 29. haftasında Fenerbahçe ile Balıkesirspor arasında oynanan karşılaşmada tam 7 gol vardı

Saraçoğlu'nda gol düellosu: Fener yeniden lider
16px
24px
02.05.2015 18:07
ABONE OLgoogle
Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 29. haftasında Fenerbahçe ile Balıkesirspor arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 3-3 berabere tamamlandı. 50. dakikada Sow skoru 4-3 yapan golü attı ve maç bu skorla tamamlandı. Bu sonuca göre puanını 63 yapan sarı-lacivertliler liderliği devraldı. Bal-kes ise 20 puanla son sırada kaldı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan ve hakem Bülent Yıldırım'ın düdük çaldığı maçta Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 8. dakikada Caner Erkin, 26. dakikada Diego Ribas, 44 ve 50. dakikalarda da Moussa Sow kaydetti.

İki kere öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü koruyamayan konuk Balıkesirspor'un gollerini ise 15. dakikada İsaac Promise, 21. dakikada Ante Kulusic ve 40. dakikada da Berkan Emir attı.

Bu sonuçla ev sahibi Fenerbahçe puanını 63 yaparak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Konuk Balıkesirspor ise 20 puanla 18. sırada kaldı.

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

Hakemler: Bülent Yıldırım, Baki Tuncay Akkın, Serkan Çimen

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Egemen Korkmaz, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Dirk Kuyt, Diego Ribas, Mehmet Topal, Alper Potuk, Caner Erkin, Pierre Webo, Moussa Sow

Balıkesirspor: Emrullah Şalk, Uğur Akdemir, Tomislav Glumac, Ante Kulusic, Berkan Emir, Muğdat Çelik, Vitor Hugo Gomes Da Silva, Eray Ataseven, Sercan Yıldırım, Ronald Alejandro Vargas Aranguren, Promise İsaac

Goller:Dk. 8 Caner Erkin, Dk. 26 Diego Ribas, Dk. 44, 50 Moussa Sow (Fenerbahçe), Dk. 15 İsaac Promise, Dk. 21 Ante Kulusic, Dk. 40 Berkan Emir (Balıkesirspor)

Sarı kartlar: Dk. 39 Bruno Alves (Fenerbahçe), Dk. 45 Eray Ataseven (Balıkesirspor)

MÜCADELEDEN NOTLAR

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 29. haftasında Fenerbahçe ile Balıkesirspor arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 3-3 berabere tamamlandı.

8. dakikada Fenerbahçe, Caner Erkin ile 1-0 öne geçti. Bu dakikada Alper Potuk ceza yayı gerisinden pasını Diego Ribas'a verdi. Diego topuk pasını sol kanattan bindirme yapan Caner Erkin'e aktardı. Caner altıpasın sol köşesinin biraz gerisinde topla buluşur buluşmaz yerden sert ve düzgün vurarak topu uzak direk yanından ağlarla buluşturdu: 1-0

15. dakikada Balıkesirspor, Isaac Promise'nin kafa golüyle beraberliği yakaladı. Bu dakikada sağ kanatta topla birlikte ilerleyen Uğur Akdemir ceza sahasına koşu yapan Isaac Promise'ye uzun pasını attı. Savunma arkasına iyi koşu yapan Isaac Promise altıpasın gerisinden kaleci ile karşı karşıya iken kafa vuruşu ile topu ağlarla buluşturdu: 1-1

21. dakikada Balıkesirspor, Ante Kulusic'in golü ile 2-1 öne geçti. Bu dakikada sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Berkan Emir altıpas içerisine ortasını yaptı. Kalesinden çıkan Volkan Demirel topu uzaklaştırmak istedi ancak top kısa düştü ve penaltı noktasında topu takip eden Ronald Vargas topu kafayla altıpas içerisine indirdi. O noktada Ante Kulusic topu aldıktan sonra döner dönmez yakın mesafeden şutunu çekti top ağlarla gitti: 1-2.

26. dakikada Fenerbahçe, Diego Ribas ile beraberliği yakaladı. Sol kanatta rakibi Sercan Yıldırım'dan topu kapan Caner Erkin altıpasın ön tarafına ortasını yaptı. O noktada bulunan Pierre Webo topu arkaya aşırttı ve altıpasın gerisinde topu iyi takip eden Diego Ribas gelişine şutunu çekti ve bu sezon ligdeki ilk golünü attı: 2-2.

40. dakikada Balıkesirspor, Berkan Emir'in şık golü ile 3-2 öne geçti. Ceza sahası dışı sağ çaprazından kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Berkan Emir sol ayağı ile ortasını yaptı. Doğrudan kaleye yönelen top kaleci Volkan Demirel'in üzerinden geçerek ağlarla buluştu: 2-3.

44. dakikada Fenerbahçe Moussa Sow ile beraberliği tekrar yakaladı. Ceza sahası dışı sol taraftan kullanılan serbest vuruşta Diego ortasını yaptı. Altıpas gerisinde sırtı dönük bir şekilde topla buluşan Moussa Sow kafa vuruşunu yaptı top ağlarla buluştu: 3-3.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşmanın ilk yarısı 3-3 berabere tamamlandı.

50. dakikada Fenerbahçe, Moussa Sow ile 4-3 öne geçti. Sağ kanattan başlayan atakta Gökhan Gönül ortasını yaptı ancak Balıkesirspor defansından dönen top Emenike'de kaldı. Emenike, ceza sahası içi sağ çaprazdan şutunu çekti kaleye yönelen topu altıpas önünde iyi takip eden Moussa Sow kale ağzında dokunarak ağlara gönderdi. 4-3.

56. dakikada penaltı noktasının hemen gerisinde topla buluşan Pierre Webo gelişine şutunu çekti ancak top üstten auta çıktı.

81. dakikada Diego'nun arka direği kullandığı korner atışında Pierre Webo kafayla vurdu ancak top yan direğe çarparak geri döndü.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fenerbahçe karşılaşmadan 4-3 galip ayrıldı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde